4 saat önce
Yönetime attığımız konuya gelip ağlamayın beyler yapıyorsun seni ne ilgilendiriyor birader?
|
cudi kalici ban hakkinda
|
|
4 saat önce
Yönetime attığımız konuya gelip ağlamayın beyler yapıyorsun seni ne ilgilendiriyor birader?
3 saat önce
Burası forum page kardeşim yönetime özelden yazın yoksa herkes müdahale edebilir yani o hakkım var
[*] “It’s all one ghetto, man, giant gutter in outer space.” (RUSTİNCOHLE)
3 saat önce
Dün bütün harita turuncu iken sesiniz çıkmıyordu.
Durum lehinize işlemeye başlayınca çıktınız ortaya. Hem oyun için hem forumda toksikliğe devam ![]() Ne karakter yoksunu mahluklarsınız siz
3 saat önce
1- Arkadaşlar bizim oyunumuz 2020'den beri aktif olarak oynanıyor ve kurallarımız o zamandan beri yazılı eski forumumuz maalesef silindiği için o tarihi belki veremeyiz fakat yine de Ceza Hukuku konumuzu okuyarak ban cezalarının nasıl verildiğini anlayabilirsiniz. Size özel bir kural koyduğumuz da yok konunun son düzenlenme tarihi 11.02.24'tür.
2- Bu kuralı topraksız klanların/hanelerin sistemi suistimal etmesini engellemek amacıyla ekledik. Böylece size saldıran ortak hanelerden zayıf olanı tekrardan size hiçbir şey kaybetmeden saldıramayacaktı. (09-03-2026:10:23)Kroisos yazdı:(09-03-2026:10:14)Erlik yazdı: İkinci haneden ek mülk talep edemiyor muyuz? Biz çiftçiler hanesine savaş ilan etmedik, taraf bize ayrıca savaş açtı ve neticesinde yenildi. Çiftçiler hanesi olmayan şehri kadar da sayı ile ya da kale ile bize mülk vermezse oyunun herhangi bir kuralının anlamı kalmıyor. Günün sonunda klan sınırını hiçe sayıp iki hane bir vücut oynadılar, kurallara istinaden ek mülk hakkımızı kullanmak istiyoruz. 3- cudi'nin banı kalıcı olarak devam edecek. 4- Sunucuda şuan şan puanı kazanımın az olduğunun farkındayız bunu ikinci şan döneminde arttırmayı planlıyoruz. 5- Kabul edip etmemek size kalmış. 6- İkinci şan döneminde savaş kurallarını baştan aşağı yenilemek için sizin hanenizden "Venedix" ile görüşmüştük, tüm kuralları onla ve katılmak isteyenlerle tekrardan gözden geçireceğiz. 7- "Kaç yaşında adamlarız" vurgusundan önce ve sonra yazılan hakaret ifadelerini sizlere yakıştıramıyorum. 8- "Dansözlük" ifadesinin arkasını doldurabileceğinizi sanmıyorum. Yazılan tüm içerikler ortada aksini ispat ederseniz hiç çekinmeden gerekli işlemleri yaparım. 9- Son olarak bir daha bu şekilde konu açmak yerine destekten yazmanızı tavsiye ediyorum.
3 saat önce
https://forum.calradiaonline.com/konu-Ca...enler.html
ozrunuz kabul edilmedi, zamanında biz cennetin askerleriyle savasirken de aynisi olmustu 5 yil gecmis hala ayni seyleri konusuyoruz. aldigin aksiyonlar taraflari "mutlu" etmek uzerine kurulu abi. zamaninda cok yanlis yaptin yine yanlis yapiyorsun. verdigin karar adaletli olmak zorunda. ister bizim lehimize olsun ister karsi tarafin lehine olsun adaletli olmak zorundasin. kucuk capli bi oyun (kucumsemiyorum), manuel yonetmen gerekiyor bircok seyi ama sen buyuk bi oyun firmasi gibi davraniyorsun. (bkz: sunucu uzasin diye eklenen kural ···· daha fazla oyuncunun kalmasi, daha fazla elmas satin alimi) yanlis kardesim abicim yanlis oyunun capina gore davranman gerekiyor. madem uzun soluklu bi sunucu istiyorsun, kurallari en basindan koyman gerekiyor sonunda degil. iyi niyet aramaya calisiyorum fakat bulamiyorum. biz tum organizasyonu kurallara gore yaptik. bizim ettigimiz sikayetlerin HEPSI haksiz kazanc kazandiklari icindi, kurallari suistimal ettikleri icindi, oyunun aciklarini kullandiklari icindi. hic kaybediyoruz kaybettik soyle olsun boyle olsun diye sikayette bulunmadik bi kere bile. surekli kazananin cezalandirildigi bu oyuna veya herhangi bi oyununa bir daha adimimi atmak istemiyorum, bu da boyle bi veda olsun. sebep sonuc iliskisi
olmuştur dayı yani kavgada olur
2 saat önce
2 saat önce
OLUM BANİM VAR NASIL YAZAM ÖZELDENDE YAZİYONUZ LAN YAZAMIYOSAM ANLAYIN BAN VAR SİZDENMI KORKUCAM
2 saat önce
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 1 Ziyaretçi |