Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Calradia III: Sohbet
Oyunun chati bu kadar kapanmamalı bence ben ve arkadaslarım dahil çoğu kişi chatte atışmayı seviyor
Bul

(03-11-2024:00:03)GrimReaper yazdı: Oyun başından bu yana en güzel chat di keşke kapanmasaydı oyun başından beri bu kadar gülmüyorum ben

multici gormekten yorulmustum mutlu oldummmm
Bul

Biraz forumdan atışın.
Bul

adam haklı beyler dağılın
Bul

Selamunaleyküm
Bul

(03-11-2024:00:10)Nevermore yazdı: Selamunaleyküm

aleyküm selam agam
Bul

Nowk valla oturduğun yerden taç aldın galiba

Hayatının en free tacı diyebiliriz sanırım
Bul

Arkadaşlar bazı mesajlarınızda oyunu bırakmakla tehdit ettiğinizi görüyorum. Buna ilk defa şahit olmadığımı siz de benim kadar iyi biliyorsunuz ve bu tarz yaklaşımda neler yaptığımı da. Bu şekilde yaklaşan oyuncularımıza iki adımda yaklaşırım genelde:

1. Oyuna kazandırmaya yönelik yapıcı bir tutum.
  2. Görmezden gelme.

Bunlar işe yaramazsa hiçbir şey yapmadan bırakışınızı izlerim. Bazılarınızın yaşı benden küçük veya büyük ancak şunu bilmeniz gerekiyor ki yönetim olarak biz Calradia Online'dan kazandığımız parayla geçimimizi sağlamıyoruz, farklı işlerde çalışıyoruz. Arta kalan zamanımızda oyunla ilgileniyoruz. Gerçi ilgileniyoruz kelimesi de biraz yanlış olabilir çünkü Algos tamamen farklı bir alanda. Oyunla sadece ben ilgileniyorum. Dolayısıyla tüm yük benim üstümde. Kural ihlallerinin takibi, sosyal medya, etkinlikler, hane görevlerinin verilmesi, forum vb. işler derken inanın hal kalmıyor. Böyle bir ortamda sunucuyu sizler için açtığımıza göre sizin oyunu bırakmanız düşüneceğim en son şey oluyor. Lütfen bu konuda beni daha fazla zorlamayın ve yönetime yardımcı olun çünkü pragmatist olunca Calradia Online kavramının bitmesi gerekiyor.

Bana yardımcı olacağınıza inancım tam, herkese iyi forumlar diliyorum.
Bul

Mete bugun kac tane destek paketi aldin
Bul

Uzun zamandır almıyorum
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
14 Ziyaretçi

Calradia Online © 2019-2025