17-03-2026:19:09
bunlari gunlugune yazabilirsin geceleri yatmadan once
|
ARNOR klani ve sunucu gidisati hakkinda
|
|
17-03-2026:19:09
bunlari gunlugune yazabilirsin geceleri yatmadan once
17-03-2026:19:16
Söyleyim madem öyle.İçimizden bir oyuncuyla kavgalı oldukları için bize gelmeyi reddettiler kesin ve net bir şekilde sun tzu.Eskiye ait konuşma var,gel dc nasıl reddettiklerinide göstereyim inanmazsan
17-03-2026:19:29
ARNORLAR BENDEN DILENDIKLERI ZAMAN ONLARA YARDIM ETTİM ABE ABE ŞEHRİ BİZE BIRAK DEDİKLERİ ZAMAN ELLERİNİ TUTTUM AMA BANA YAPTIKLARI HAİNLİK SEBEBİYLE ÖLENE KADAR DÜŞMANLARIMDIR HADİ ŞİMDİ BANNERLORDA HADİ ABİM HADİ YOLU MEŞGUL ETME
17-03-2026:22:23
Baba tahliyeyi caps lock ile kutluyor
Dün:14:57
Arkadaşlar burada ortaya çıkan sorunların başlıca sebebi Arnor oyuncularının yeni olması ve ne yapacaklarını bilememesinden kaynaklanıyor. Dolayısıyla ortaya bazı sorunlar çıktı, onlar da şöyle:
Özetle bu arkadaşlar maalesef oyunu tam anlayamadıkları için veya oynamaya pek niyetleri olmadığı için bugün bu durumla karşı karşıyayız. Yine de "onlar bize çok zarar verdi o yüzden bırakıyoruz" dediklerini görüyorum, bu da kesinlikle yanlış bir çıkarım olur çünkü onlara karşı açılan ve kendilerinin açıp karşı taraftan haksızlıkları bildirilen konuları beklettim. İnceleyebilirsiniz:
En son açılan bu konu (Bkz. https://forum.calradiaonline.com/konu-KU...ANLAR.html) üzerine yapılan hesaplar sonucu ilgili taraflara yaptırımları açıkladım. (Bkz. https://forum.calradiaonline.com/konu-Yu...lleri.html) Buna rağmen kararların adil olmadığını düşünüp oyunu bırakmak istediler. Sonraki süreçte de 1 gün ban cezası olmasına rağmen saldırılara devam ettiler. Karşı taraftan herhangi bir bildirim gelmediği için yaptırım uygulamadım. Sonuç olarak barış antlaşması yapılan H1 zaten payını aldı (süregelen saldırılar sonucu 24 saatte yine mülk değişimleri oldu) ancak savaşın devam ettiği H4 ile herhangi bir barış antlaşması olmadığı için kalan tüm mülkler H4'ün işgali altında kalmasında herhangi bir problem görmüyorum. Süvariler olarak buradan kendinize bir pay bekliyorsanız maalesef böyle bir durum söz konusu değil. Yapılacak en makul şey Arnor klanının geri dönerek barış sonrası elinde kalan mülkleri teslim almasıdır. Anlayışınız için teşekkürler, iyi oyunlar. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 1 Ziyaretçi |