Yorumları: 38
Konuları: 6
20-10-2024:10:59
(Son Düzenleme: 20-10-2024:11:55, Düzenleyen: Nevermore.)
Novgorod askerleri uzun zamandır hanemizin küçük üyelerine baskı zulum uygulamakta bizede söylemeden üyelerimize saldırmaktadırlar kendilerine doğru yola gelmeleri için savaş ilan ediyorum.
LEJYONERLER LİDERİ NEVERMORE
CENNETİN ASKERLERİ LİDERİ NEVERMORE
Yorumları: 6
Konuları: 0
Hanenizin küçük üyelerinin elinin kolunun rahat durmadıgi için baskı altında olduklarını bilmenizi isterim. Durduk yerde oyuncularımiza saldırı sehrimize saldırı atip durdukları için elimizden başka bir çare gelmiyordu ki zaten bunu rol kısmındanda belirttik önce orayı okuyup sonra savaş ilaninizi etseniz daha doğru olurdu.
NOVGOROD KNEZLİGİ VE SAVASCİLAR HANESİ LİDERİ ROLLO
Yorumları: 37
Öncelikle bu ortamın daygı değer olmasından dolayı size lord nevermore diye sesleniyorum yoksa size lord bile denmez.küçük lordlarınızı elinizde rahat tutamadığınız için bu duruma düştük alttan alttan bizim lordlarımı yağmalayıp şehrime saldırırken cezasız bırakamazdık şimdide sizin Şehrime saldırdığınızı görmekteyim bu yolda devam ederseniz hiç birşeyin sonu iyi olmıcak.
Novgorod Knezliği Ve savaşçılar Hanesi Diplomatı Ragnar Lothbrok.
Yorumları: 38
Cennetin askerlerinden çekildiğim için savaştanda çekiliyorum rakibim kısa sürede sağlam ordu topladı maalesef yenemedik.
Yorumları: 6
Konuları: 0
24-10-2024:17:23
(Son Düzenleme: 24-10-2024:17:24, Düzenleyen: ROLLO LOTHBROK.)
Savaş bittiğine göre barış sartlarini konuşalım lord nevermore.
Taleplerimi size ulak ile yolladım.