Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Multi saçmalığı
Sayın kroisos 
Hesaplar Multi diye ban atilmis lakin klanimdaki her oyuncunun şifresi mevcuttur hepsine giriyorum ve bunun yüzünden kimseye ban atilmasini normal bulmuyorum. Eğer bunu gerçekten Multi oldugunu düşünerek ceza verdiysen bütün hesaplari tek kişi yönetiyor izlenimi vardır ceza haksizdir banlarin açılmasını istiyoruz..
Bul

Şimdi benim hesabıma ben mesgulken biri girdiği zaman ben multi damgası mı yiyeceğim ?
Bul

savaş zamanı rakip klandan adamlar tek ip üzerinden 4-5 hesaba girip saldırı çıkıyorlardı şimdi bize gelince adamlarımızın ban yemesi saçma dediği gibi hepimiz de hesaplarımız bulunuyor işe giden tüm gün mesai yapan arkadaşlar var.
Bul

Metehan, Tongyabgunun hesabına girip savaşlara bile katılmıştır. ByExoN hesabına neden ban atıldı. RustinCohle kesif merkezi saatlerinde hesaba girip altin kasmaktadır. Klanızmızdan birine olan bu haksız bana itiraz ediyoruz .
Bul

Bir de beni tehdit edip dalga geçip flood atan birisi cezasıs kalıyor bana sohbet cezası geliyor..Taraf tutma durumu varsa baştan bilelim
Bul

multi işine katı bir denetim ve baglanti paylaşım ile legal multiler yaratma işi komple ortadan kalkarsa bu tür hak yeme ve yanlış yaptırımlar da kesilmiş olur admin bey millet multi acip 1 gun ban yiyor eskiden hesaplar siliniyordu byexon kardesimizin banı acılsın herkese eşit muamele
Bul

Bahsettiğiniz hesapların Twistzz aracılığıyla kar elde etmesi (ticaret merkezi üzerinden) burada sorun yaratıyor. Lütfen bağlantı paylaşımlı hesapları kullanırken kurallara uyalım. Bir sonraki kural ihlalinde hesaplarınıza giriş yapamayabilirsiniz.

Konuyu daha fazla uzatmamak adına kilitliyorum. Şikayeti olan bana özel mesaj gönderebilir.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
9 Ziyaretçi

Calradia Online © 2019-2025