Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MULTİLERİN BAŞI ERLİK
Hadi dcde bi toplanıp görelim kimin kaç aktif oyuncusu var herkes bi sese gelsin. Ne dersiniz?
Bul

(25-03-2026:22:08)Venedix yazdı: Hadi dcde bi toplanıp görelim kimin kaç aktif oyuncusu var herkes bi sese gelsin. Ne dersiniz?

Ki dc kullanmayan insanlar var onları bile getireceğimize eminim, ne dersiniz?
Bul

TAMAM TOPLANIN MARABALARIM
Bul

(25-03-2026:15:11)NOWK yazdı: YAV ANLAMIYORUM ARTIK MİLLETE SALDIRI OLUYOR ERLİK ÇIKIP KONU AÇIYOR ADAMIN KENDİSİ KONU BİLE AÇAMIYOR BUNLARIN MULTI OLDUĞU BELLİ DEĞİL Mİ DAHA NOLMASI LAZIM
ADAMLAR 1 DAKKA ERKEN SALDIRDIK DİYE KONU AÇIYOR
ARMOR KLANI OYUNU BIRAKMIŞ DİYE BİZE KALE VERİN DİYE MHKYA BİLDİRİ ATAN FUTBOL TAKIMLARI GİBİ DARBE BİLDİRİSİ PAYLAŞIYORLAR
OLUM SİZ KENDİNİZİ NE SANIYORSUNUZ HEM MULTI YAPIN HİLE YAPIN HEMDE MAĞDURU OYNAYIN
YOK YA 
ARTIK YETER BİZDE OYUNA EN AZ HANE OLARAK 30K YATIRDIK KAÇ SAAT EMEK VERDİK BUNLARA DUR DEMEK GEREKİYOR HAKKIMIZ YENİYOR

erliğin multisiyim xdd savaş başlamadan önce paşaydınız baktınız biyerleriniz genişledi hemen multi bunlar ayıklansın bunlar banlansın bunlar. madem bukadar genişlediniz tatile çıkın hayde
Bul

NUWK YAVERİM SANA 18 SAATLİK UYKULARINDAN UYANABİLİRSİN DEDİĞİMİ HATIRLAMIYORUM Smile
Bul

SINIRSIZ MULTİ DESTEĞİ COKMIYORSUN BEN BILEGIMLE OYNUYORUM
Bul

KRALİÇEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

ÖMRÜMMMMMMMMMMMMM
Bul

FEELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKKKK
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi

Calradia Online © 2019-2026