Yorumları: 3
Konuları: 1
Yorumları: 85
Konuları: 12
TAMAM KARDEŞ SÖYLERİZ ZRARRIN KARŞILANIRIZ
Yorumları: 13
Konuları: 2
Bir değil iki değil, savaş ilan edilmeden ki etkinlik sürecinde savaş ilanı yasak bu adam organize olarak farklı hesaplar tarafından yağmalanıyor gereği neyse yapılsın kural kitabı uygulamaya sokulsun.
Yorumları: 412
Konuları: 74
Saldırıyı yapan kişi 24 saat içinde size verdiği zararı (yağma varsa yağmaladığı miktarı, saldırı varsa öldürdüğü askerin kaynak masrafı) karşılamalı. İlgili kişi zararı karşılamaz ise 1, 3, 7 ve ardından sınırsız bir şekilde banlanacaktır.
Saat: 11.07
Yorumları: 4
Konuları: 0
Klansızlara savaş acabiliriz dediniz ,adam demekki yağma yememek için klan kurmuş
Ben bunu klansiz varsayip yagmaladim
![[Resim: as0r4s7.jpg]](https://i.hizliresim.com/as0r4s7.jpg)
Bu kaçıncı ama ne kurallara uyuyorlar ne gereken yapılıyor
Gelişemez olduk kaynaklar bitti dinar kalmadı ne odun ne taş ne erzak kaldı kaçıncı bu üst üste yağma neden gereken yapılmıyor?
Yorumları: 4
Konuları: 0
Zararlarını gönderiyorum tüccarım az olduğu için biraz yavaş oluyor ama istenileni yapıyorum
Yanlışlıkla banlamayin
Yapılan bu haksız saldırıların yarısı dahil dönüşü olmamıştır üstünden 24 saaten fazla geçmesine rağmen saldıran kişinin hiç bir şekilde zarara uğrattığı hiç bir odun, taş, erzak, dinar, demir gibi malzemelerin kaybım kadar karşılanmamıştır. Bu durumun oyun kuralları çerçevesinde ne yapılması gerkiyorsa yapılmasını dilerim