Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haksız saldırı
800 lük seti ben, 200 lük seti ultim attı tüccarlar yolda.
Bul

CindorLord ait Site1 köyüne gönderdiğim 200 zırh ve kılıç, Voldoren'un borcu içindir.

https://i.hizliresim.com/71vjkaj.png
Bul

Burada herhangi bir problem görmüyorum zarar 1 gün geç de olsa gönderilmiştir.
Bul

(28-03-2026:13:36)Kroisos yazdı: Burada herhangi bir problem görmüyorum zarar 1 gün geç de olsa gönderilmiştir.

bana olan saldırılar devam ettiği için klansız bir şekilde bende karşı saldırıya geçiyorum ( zarar tazmin edilmiştir )
Bul

(28-03-2026:20:21)Volderon yazdı:
(28-03-2026:13:36)Kroisos yazdı: Burada herhangi bir problem görmüyorum zarar 1 gün geç de olsa gönderilmiştir.

bana olan saldırılar devam ettiği için klansız bir şekilde bende karşı saldırıya geçiyorum ( zarar tazmin edilmiştir )

Klansız oyunculara saldırı yapılabilir ancak klansız oyuncular saldırı yaptığında haksız saldırı sayılır. Yeni bir klan oluşturup onlara savaş ilan edebilirsiniz ancak durum çoğu zaman tek taraflı ilerlerse sizi barışa zorlayabiliriz.
Bul

(26-03-2026:22:11)Volderon yazdı: her gün 4 köyümü vururken sorun yok ama ben vurunca sorun öyle mi dedecik

ben klanda değilim ki istediğim gibi saldırı yapmamda ki problem nedir ben onu anlamadım kroisos ?

keza bize günlerce saldırdılar 10 kişi total 500 zırh 500 kılıç ödeme dedin şimdi ben 1 şehire saldırdım ( aynı gün içerisinde bana da saldırdılar ben akşamında saldırdım) EN önemlisi klan diplomasisinde bizimle savaşta oldukları için saldırımın meşru olduğunu düşünüyordum. Şuan ödemeyi yapacak kaynağım ne yazık ki yok.

Kanka oyunun kuralları böyle mor hane bir şey yaparsa yaptıkları şey kural olarak oyuna geçiyor maalesef onlara serbest sen yapamazsın olay bundan ibaret
Bul

https://www.youtube.com/shorts/u1cPQRsw-qU
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi

Calradia Online © 2019-2026