Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Erken ve kural hatalı saldırı
Biz bir kaç saniye bile erken saldırmayalımda,haksızlık olmasın diye tam saati beklerken.Rakip 1-2 dakika erkenden saldırıları başlattı ve foruma konu açmadan saldırdı.(Sonradan açtılar.Kural hatası)

Savaş devam etsin onda bir sorun yok fakat admin olarak buna bir yaptırım bekliyorum kendi adıma.Biz SANİYELERİ bile bekliyoruz ama oyun başından beri hile,hurda ve ne kadar çirkeflik varsa yapan bir topluluk ki sizde biliyorsunuz bunu.Hak,adalet nedir bilmeyen toplama bir tayfaya gerekli uygulamayı bekliyoruz.

Not: Savaş devam etsin fakat adminden bir cevap bekliyoruz.Çirkeflik çirkeflik nereye kadar

Videoyu yükledim,erken saldırılarının kayıtlı videosu var.Uygun gördüğünüzde admin videoyu atacağım.
Bul

forumdan konu açma tarihi ve saldırı saatleri hepsi belli loglardan bakılabilir her seferinde admine yazmanız baydı artık savaşın ve eğlenmeye bakın
Bul

Sessiz.Admin baksın diye yazdım zaten.Forumdan bildirmeniz gerekiyordu ama yapmadınız savaş öncesi.Savaş devam etsin zaten ona bir şey yok.Erken saldırınızda videolu kayıtlı.
Bul

(25-03-2026:06:10)Keykuu yazdı: Sessiz.Admin baksın diye yazdım zaten.Forumdan bildirmeniz gerekiyordu ama yapmadınız savaş öncesi.Savaş devam etsin zaten ona bir şey yok.Erken saldırınızda videolu kayıtlı.

Ben sana bişey diyim eger erken saldırsaydık o köyleriniz döngüde olurdu şimdi gene öylede en azından karşılık verebılıyosunuz onuda kaybedeceksınız zamanla
Bul

TAHMİNİ NE ZAMAN TATİLE ALIRSINIZ KRAL 1 DAKKANIN BİLE ARKASINA DUSTUYSENIZ
Bul

Yok öyle değil işte.1 dakikanın bile saygısını gösteriyoruzda sen anlamazsın.Tatile alma yok vuruşucaz
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi

Calradia Online © 2019-2026