Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Calradia III: Sohbet
Sohbet tekrar açılmıştır.
Bul

telefonum ios tarayıcı farketmeksizin haritayı yakınlaştırma uzaklaştırma çok zor ve sıkıntılı, köylerin bozgun yiyip yemediği yazmıyor, ordu, keşif eri falan geri döndürme tuşu görünmüyor düzeltilmeli çok etki ediyorlar
Bul

(04-11-2024:00:58)ahmet_sonuc yazdı: telefonum ios tarayıcı farketmeksizin haritayı yakınlaştırma uzaklaştırma çok zor ve sıkıntılı, köylerin bozgun yiyip yemediği yazmıyor, ordu, keşif eri falan geri döndürme tuşu görünmüyor düzeltilmeli çok etki ediyorlar

IOS telefonlarda yaşanan bu sorun en başından beri devam ediyor. Muhtemelen bu şekilde devam edecek.
Bul

(04-11-2024:13:51)Kroisos yazdı:
(04-11-2024:00:58)ahmet_sonuc yazdı: telefonum ios tarayıcı farketmeksizin haritayı yakınlaştırma uzaklaştırma çok zor ve sıkıntılı, köylerin bozgun yiyip yemediği yazmıyor, ordu, keşif eri falan geri döndürme tuşu görünmüyor düzeltilmeli çok etki ediyorlar

IOS telefonlarda yaşanan bu sorun en başından beri devam ediyor. Muhtemelen bu şekilde devam edecek.

ilginç bir cevap olmuş inşallah bir gün düzelir ne diyelim
Bul

Biraz doğrudan yanıt verdim ama oyun başından beri devam eden sorun, bugüne kadar da Algos çözmedi. İnşallah çözer diyelim.
Bul

(05-11-2024:09:13)Kroisos yazdı: Biraz doğrudan yanıt verdim ama oyun başından beri devam eden sorun, bugüne kadar da Algos çözmedi. İnşallah çözer diyelim.

forum ayarlarında nick değiştirme bulamadım, sonraki server da farklı nick kullanacak birisi ismini nasıl değiştirecek?
Bul

wiki ye göz atarken oduncu, taşçı ve demirci binalarının eski sunuculara uyumlu olduğunu gördüm, maks 25 yazıyor yani o binalarda yeni oyuncular wikiye göz atarsa kafa karışıklığı olabilir bilginize
Bul

(09-11-2024:14:21)Oleg Veshchy yazdı: wiki ye göz atarken oduncu, taşçı ve demirci binalarının eski sunuculara uyumlu olduğunu gördüm, maks 25 yazıyor yani o binalarda yeni oyuncular wikiye göz atarsa kafa karışıklığı olabilir bilginize

Tamamen baştan aşağı yenilemek gerekiyor.
Bul

Kroisos senden iki ricam var , Multi hesapları artık adam akıllı cezalandır ve küfür edenlere hak ettikleri cezaları ver , oyunda ne anam kaldı ne babam ne onurum ne birşeyim yemediğim küfür hakaret argo kalmadı adamlar mute alıyor bazen almıyor bile yemin ederim sohbete yazı yazmıyorum artık küfür yiyicem diye en azından 1-2 gün ban atman lazım artık
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
11 Ziyaretçi

Calradia Online © 2019-2025