Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Calradia III: Sohbet
(09-10-2024:20:55)Kroisos yazdı:
[Resim: hHSpQWQ.png]

Bu başlık altında istediğiniz her şeyi yazabilirsiniz.

shh rp sunucusu ne zaman gelecek ben soysuz barış antlasmasindan anlamayanlarla oynamak istemiyorum
Bul

(30-10-2024:22:41)Oleg Veshchy yazdı:
(09-10-2024:20:55)Kroisos yazdı:
[Resim: hHSpQWQ.png]

Bu başlık altında istediğiniz her şeyi yazabilirsiniz.

shh rp sunucusu ne zaman gelecek ben soysuz barış antlasmasindan anlamayanlarla oynamak istemiyorum

Son rol sunucumuz pek hoş sonlanmadığı için pek sıcak bakmıyoruz. Ancak 10 kadar kişi biz rol sunucusunu döndürürüz derse sunucu açılır.
Bul

Bozkırın Çocukları hanesi adına konuşuyorum , 11 kişiyiz rol serverı istiyoruz sözünden dönen kişiler ile oynamak sarmıyor
Bul

KontAhmet in rol kanalını gereksiz kullanmasından dolayı 1 gün mute yemesini talep ediyorum
Bul

Arkadaşlar sohbette kullandığınız "Bildir" butonu Discord sunucumuzla entegre olduğu için bildirimler direkt Discord sunucumuza düşüyor. Bildiğiniz üzere Discord'a VPN dışında erişim sağlanamıyor. Biz ara ara kontrol yapıyoruz ancak bazen açılmadığı da oluyor. Eğer bir hakaretle karşılaştığınızı düşünüyorsanız lütfen ekran görüntüsü alıp bunu oyun içi destekten yazın.

Anlayışınız için teşekkürler.
Bul

(30-10-2024:23:59)GrimReaper yazdı: Bozkırın Çocukları hanesi adına konuşuyorum , 11 kişiyiz rol serverı istiyoruz sözünden dönen kişiler ile oynamak sarmıyor

Mevcut sunucu tamamlandıktan sonra bunu konuşalım. Şimdilik Calradia III devam ediyor.
Bul

Grynn minimum 2. kez multi hesap açıp yağma attı ban ne zaman gelicek

Batuhan3 yapmış birde ismini dalga geçer gibi
Bul

Verena da York kalesine bağlı burada ismini yazamayacağım bir hesap var Harkon a malzeme atıyor , gün bitmeden 1-2 multi daha açılacak gibi
Bul

Sohbet geçici süreliğine kapatılmıştır.
Bul

Oyun başından bu yana en güzel chat di keşke kapanmasaydı oyun başından beri bu kadar gülmüyorum ben
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
24 Ziyaretçi

Calradia Online © 2019-2025