Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Veda: Duyurular
Arkadaşlar birbirinize ettiğiniz hakaret içerikli mesajlar ve tehditlere oyu içi kurallar gereği müdahalede bulunuyoruz fakat işin bizi aşan boyutlarında eğer gerçekten birini dava/şikayet etmek istiyorsanız mahkeme kararıyla ilgili kişinin bilgilerini sizle paylaşabiliriz. Bunun dışında yapabileceğimiz bir şey yok. Ayrıca forumdan bir daha hakaret içeren mesaj paylaşırsanız hesabınız tamamen tehlikeye girebilir.

(02-11-2024:23:55)Kroisos yazdı: UYARI: TCK'ye uygunsuz olan her şeyin bilgilerinizle birlikte (IP adresiniz) ilgili makamlara (mahkemelere/savcılara) verileceğini, bundan dolayı yaşayacağınız problemlerden Calradia Online yönetiminin mesuliyetinin olmayacağını bildirmek isterim.

Not: İsterseniz sohbeti ayarlardan tamamen kapatabilirsiniz.
Bul

(14-04-2026:18:37)Kroisos yazdı: Arkadaşlar birbirinize ettiğiniz hakaret içerikli mesajlar ve tehditlere oyu içi kurallar gereği müdahalede bulunuyoruz fakat işin bizi aşan boyutlarında eğer gerçekten birini dava/şikayet etmek istiyorsanız mahkeme kararıyla ilgili kişinin bilgilerini sizle paylaşabiliriz. Bunun dışında yapabileceğimiz bir şey yok. Ayrıca forumdan bir daha hakaret içeren mesaj paylaşırsanız hesabınız tamamen tehlikeye girebilir.

(02-11-2024:23:55)Kroisos yazdı: UYARI: TCK'ye uygunsuz olan her şeyin bilgilerinizle birlikte (IP adresiniz) ilgili makamlara (mahkemelere/savcılara) verileceğini, bundan dolayı yaşayacağınız problemlerden Calradia Online yönetiminin mesuliyetinin olmayacağını bildirmek isterim.

Adam oyun chatinden 
1-özel ailevi bilgileri ifşa edip doğrudan isim soyisim vererek şahsa küfür ediyor (bir oyuncunun annesine)
2-TC kimlik numaranı da paylaşayım mı diye tehditte bulunuyor 
3-forumdan açılan konuda da nasıl olsa ceza yemiyorum diye küfür etmeye devam ediyor 

sizin yönetiminizle dalga geçiliyor şaka gibi 7 gün susturma cezası verip geçiyorsunuz yönetim olarak ciddi anlamda sınıfta kaldınız şu verdiğiniz karar skandal ötesi bir şey
hala daha hakaret ederseniz hesabınız tehlikeye girebilir diyorsunuz adam ceza almak için daha ne yapacak acaba ne olsun istiyorsunuz ?

Edit*

Oyun kurallarında haksız saldırılar bile ban sebebiyken, 24 saat chatten küfür edip panelden aile bilgilerinin ifşa edip küfür etmek tehdit etmek susturma cezası?
Bul

(14-04-2026:19:07)Galanoth yazdı:
(14-04-2026:18:37)Kroisos yazdı: Arkadaşlar birbirinize ettiğiniz hakaret içerikli mesajlar ve tehditlere oyu içi kurallar gereği müdahalede bulunuyoruz fakat işin bizi aşan boyutlarında eğer gerçekten birini dava/şikayet etmek istiyorsanız mahkeme kararıyla ilgili kişinin bilgilerini sizle paylaşabiliriz. Bunun dışında yapabileceğimiz bir şey yok. Ayrıca forumdan bir daha hakaret içeren mesaj paylaşırsanız hesabınız tamamen tehlikeye girebilir.

Adam oyun chatinden 
1-özel ailevi bilgileri ifşa edip doğrudan isim soyisim vererek şahsa küfür ediyor (bir oyuncunun annesine)
3-forumdan açılan konuda da nasıl olsa ceza yemiyorum diye küfür etmeye devam ediyor 

sizin yönetiminizle dalga geçiliyor şaka gibi 7 gün susturma cezası verip geçiyorsunuz yönetim olarak ciddi anlamda sınıfta kaldınız şu verdiğiniz karar skandal ötesi bir şey
hala daha hakaret ederseniz hesabınız tehlikeye girebilir diyorsunuz adam ceza almak için daha ne yapacak acaba ne olsun istiyorsunuz ?

Edit*

1- Şahsa ait olup olmadığıyla ilgili maalesef bir kuralımız yok ki zaten tüm hakaretler şahsa yönelik.
2- Böyle bir şey yapılmış olsaydı hesabı tamamen banlardık, ortada böyle bir durum yok.
3- Forumdan hakaret içerikli paylaşılan tüm mesajlar çeşitli oranlarda uyarı seviyelerine sahipler yani uyarıldılar. Bunu sadece yönetim görebiliyor. Ceza almamaları söz konusu değil.

Cezalarımızın hafif olduğu bu sebeple tekrar edildiği eleştirinize katılıyorum bu bizim için eksi yazar fakat yine de sohbeti tamamen kapatıp oyununuza odaklanmak sizin elinizde, sohbet bu kadar sizi rahatsız ediyorsa kapatmamak da size eksi yazar.

Calradia Online bizim için artık kapatılması gereken bir sayfa ki kapatıyoruz da fakat iki tarafın da yönetimi bu kadar zorlayıp oyunu kendilerine zindan edeceği aklımıza gelmedi. Bunun için tüm taraflara teşekkür ediyorum.
Bul

(14-04-2026:19:17)Kroisos yazdı:

Adam oyun chatinden 

Edit*

1- Şahsa ait olup olmadığıyla ilgili maalesef bir kuralımız yok ki zaten tüm hakaretler şahsa yönelik.
2- Böyle bir şey yapılmış olsaydı hesabı tamamen banlardık, ortada böyle bir durum yok.
3- Forumdan hakaret içerikli paylaşılan tüm mesajlar çeşitli oranlarda uyarı seviyelerine sahipler yani uyarıldılar. Bunu sadece yönetim görebiliyor. Ceza almamaları söz konusu değil.

Cezalarımızın hafif olduğu bu sebeple tekrar edildiği eleştirinize katılıyorum bu bizim için eksi yazar fakat yine de sohbeti tamamen kapatıp oyununuza odaklanmak sizin elinizde, sohbet bu kadar sizi rahatsız ediyorsa kapatmamak da size eksi yazar.

Calradia Online bizim için artık kapatılması gereken bir sayfa ki kapatıyoruz da fakat iki tarafın da yönetimi bu kadar zorlayıp oyunu kendilerine zindan edeceği aklımıza gelmedi. Bunun için tüm taraflara teşekkür ediyorum.

Oyun kurallarını bir tarafa koydum adamın yaptığı adli bir suç arkadaşımız zaten gerekli yerlere başvurusunu yapacak . Oyun chatinden bana ve diğer arkadaşlara zaten 24 saat küfür ediliyor ama bu arkadaş aile bireylerinin ismini vererek tehdit ediyor işin boyutunu idrak edemeyip kuralımız bu cezası da bu deyip geçiştiriyorsunuz. TC kimlik numarasını paylaşmakla tehdit etmesi sizin için yeterli değil mi illa tüm chate özel bilgilerini atması mı gerekiyor ceza vermeniz için?
Bu arkadaşlara hak ettiği cezayı vermediğiniz için iş bu boyutlara geldi konuyla alakalı tek çözüm öneriniz oyun sohbetini kapatın demekse eğer vah bu oyunun haline vah yeni çıkacak oyunun haline vah ki ne vah yazık

biri size küfür mü ediyor? küfür etmek serbest siz chati kapatırsanız görmezsiniz!  trajikomik..
Bul

Kimse size küfür etmek serbest demedi. Sadece şunu söyledim, evet size küfür ediliyor biz de gerekeni yapıyoruz fakat kuralımız 7 gün susturma cezası veriyor. Bu kural sizin hoşunuza gitmiyorsa elinizde yapabileceğiniz başka bir seçeneğiniz de var bunu söylüyorum.

Arkadaşınız gerekli yere başvurusunu yaparsa biz de yönetim olarak ilgililerle işbirliği içinde çalışırız. Bu konuda şüpheniz olmasın.
Bul

Yeni oyun için eski/yeni oyunculardan oluşan çok kalabalık bir ekip kurup gelecektik ama şuan itibariyle ben kendi adıma vazgeçtim yönetimin bu tavrı ve bakış açısı beni dehşete düşürdü size bol şanslar umarım başarılı olursunuz
Bul

(14-04-2026:19:28)ıKroisos yazdı: Kimse size küfür etmek serbest demedi. Sadece şunu söyledim, evet size küfür ediliyor biz de gerekeni yapıyoruz fakat kuralımız 7 gün susturma cezası veriyor. Bu kural sizin hoşunuza gitmiyorsa elinizde yapabileceğiniz başka bir seçeneğiniz de var bunu söylüyorum.

Arkadaşınız gerekli yere başvurusunu yaparsa biz de yönetim olarak ilgililerle işbirliği içinde çalışırız. Bu konuda şüpheniz olmasın.

bu insanlar için avukatamı bavuracagız oyun içinden yaptırım uygulanmasını talep edıyorum eksta

(14-04-2026:19:17)Kroisos yazdı:

Adam oyun chatinden 

Edit*

nasıl yok boyle bırsey ortada ss lerı attık sıze
Bul

(14-04-2026:19:28)Kroisos yazdı: Kimse size küfür etmek serbest demedi. Sadece şunu söyledim, evet size küfür ediliyor biz de gerekeni yapıyoruz fakat kuralımız 7 gün susturma cezası veriyor. Bu kural sizin hoşunuza gitmiyorsa elinizde yapabileceğiniz başka bir seçeneğiniz de var bunu söylüyorum.

Farkındaysanız her ama her sezon birileri sizden şikayet edip oyunu bırakıyor oyuncularınızı küstürüyorsunuz bu1 sezon olan birşey değil 1 sezon olsa anlarımda her sezon oluyor demekki kötü yönetiyorsunuz eleştiriye bile açık değilsiniz diğer oyunda böyle yönetilirse bundan farkı kalmaz max 40 aktif oyuncunuz olur eleştirdim diye bu mesaj bile silebilirsiniz.
Bul

Mesela şuan oyun chati kapalı adamlar duyurudan hakaret etmeye devam ediyorlar bravo admin size tebrik ederim
ben mesela adamın köyüne haksız saldırı yapmışım bana ban atabilirsin ama panelden aile bireylerini ifşalayıp oyundan küfür hakaret tehdit edenleri banlama sakın kurallarda yazmıyor çünkü.
Bul

(14-04-2026:20:38)Galanoth yazdı: Mesela şuan oyun chati kapalı adamlar duyurudan hakaret etmeye devam ediyorlar bravo admin size tebrik ederim
ben mesela adamın köyüne haksız saldırı yapmışım bana ban atabilirsin ama panelden aile bireylerini ifşalayıp oyundan küfür hakaret tehdit edenleri banlama sakın kurallarda yazmıyor çünkü.

Beyler sizin derdiniz ne ?
Haksız saldırılar yapıp,ailevi değerlere küfredip,özel mesajdan yazıp dalga geçen ban yersem de yiyim zevkliydi gibisinden şeyler yazan,oyun başından beri yapılmadık haksız durum bırakmayan sizler değilmisiniz de gelip burda admine ağlayıp banlama talep ediyorsunuz ?
Kontahmet herkesin ailevi değerlerine bissürü küfürler edip gelip burda bana küfür ettiler banlansın diye nasıl yazabiliyorsun ?
Galanoth sen sahte kimliklere bölünüp oyunu çakallıklarla kazanmaya çalışan bir insansın.Yaptığın hiçbirşey tutmadı ve son çare kurallarda küfür edilene 7 gün susturma olan bir kuralın BANLATILMA olarak değiştirilmesini istiyorsun ?
Hepimizi banlasınlar server da size kalsın oyunu kazanın ne güzel dünya.Böyle kurnazlıklarla kazanmaya çalıştığınız oyunlar başınıza yıkılır,yağmadan çıkamazsınız.

Neyin kafasını yaşıyorsunuz gerçekten okudukça gülüyorum.Herşeyi yapıp yapıp sanki birşey yapmamış gibi karşı tarafın cezalandırılmasını istiyorsunuz Big Grin Gerçekten şaka gibi,rüyalarınızdan çıkın ve gerçek hayata dönün.
Yeni serverda olmamakla tehtit gibi çocukca şeyleri bırakın. Kural koyulmuş ve size karşı esnetilemez.Oyunu oynıcaksanız böyle kuralları kabul ederek oynıcaksınız.Ve rica ediyorum gerçek isminizle Smile
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi

Calradia Online © 2019-2026