Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Veda: Duyurular
Arkadaşlar turnuvada yaşanan ciddi bir ihlal var, kuralları pas geçip istediğinizi yapmak oyun kalitenizi/kefinizi arttırıyorsa buyrun yapmaya devam edin. En nihayetinde hesaplarınız komple silindiğinde yine suçlu biz olacağız fakat gerekeni yapmaktan da geri çekinmeyeceğiz.

Vermithor adlı hesabın ticaret yaptığı hesaplar takip edilecek mallarının ortalama değeri dışındaki fiyatlar ticaret yaptığı kişilerden kesilecek.
Bul

(09-03-2026:23:51)Kroisos yazdı: Arkadaşlar turnuvada yaşanan ciddi bir ihlal var, kuralları pas geçip istediğinizi yapmak oyun kalitenizi/kefinizi arttırıyorsa buyrun yapmaya devam edin. En nihayetinde hesaplarınız komple silindiğinde yine suçlu biz olacağız fakat gerekeni yapmaktan da geri çekinmeyeceğiz.

Vermithor adlı hesabın ticaret yaptığı hesaplar takip edilecek mallarının ortalama değeri dışındaki fiyatlar ticaret yaptığı kişilerden kesilecek.

Yönetim kararıyla nasıl banlanabiliyorum verdiğim emek ne olacak verdiğim para ne olacak ? 
Parayı kime dagittigimin önemi yok bence para benim param emegimle turnuva kazandım yapılan haksızlıktır emegimin karşılığını talep ediyorum
Bul

20. gün paketi açıldı.
Bul

Kelle Avcısı Turnuvası Başlıyor!

Calradia’da tehlike kol geziyor. Vahşi hayvanları, çapulcuları, haydutları ve kaçakları avlayarak en çok kelleyi toplayan savaşçı turnuvayı kazanacak. Kılıcını kuşan, avına çık ve adını efsaneler arasına yazdır! En çok yok eden, ödülün sahibi olacak.

Alıntı:Etkinlik süresince %10 bonuslar aktif olacak.

[Resim: p3qFLGU.png]
Bul

İki konu hakkında duyuruda bulunmak istiyorum:

1. Teslim olunma durumunda ne olacağıyla ilgili benden bir yanıt bekleniyordu, bunun için tüm kuralların hazır olduğu bir "teslim sonrası neler yapılacak?" şablonu yarın paylaşılacak.
  2. Sunucunun 30. gününü geride bıraktığımız için 30. gün paketleri bayram dolayısıyla birkaç gün ertelendi. Yarın veya salı günü açılabilir.
Bul

30. gün paketi açıldı. Bir sonraki paket 1 ay sonra satışa sunulacak.
Bul

Arkadaşlar gözden kaçan haksız saldırı konusu var ise özel mesaj yoluyla bana hatırlatın.
Bul

Sunucuda dün geceden beri hareketli saatler yaşanıyor, ayrı ayrı yazmak yerine alınan kararları ve cezaları buradan yazmak istiyorum.

1. Yapılan incelemeler sonucunda H1'in savaş ilanından yaklaşık 1 dakika önce saldırıya başladığı tespit edilmiş ancak tüm saldırılar kurala uygun şekilde 00.00'dan sonra gerçekleşmiştir. Bunun için bir kuralımız olup olmadığı buna bağlı olarak ceza verilmesi için eski konularımızı inceledim ve orada da benzer durumda ne yapılacağı sorulmuş biz de böyle detaylı kontrol yapamayacağımızı bildirmiştik. Dolayısıyla bu konu hakkında taraflara bir ceza uygulanmayacaktır. Ancak gelecekte böyle bir durumun yaşanmaması için savaş kurallarına konuyla ilgili kural eklenecektir.

(02-03-2026:22:27)Kroisos yazdı:
(02-03-2026:18:42)Keykuu yazdı: 5 ve 7. kurallarda klansız oyuncuya yağma atmak serbest ama kalesini mülkünü almak mı yasak yani? Kale,mülk almak için direk oyuncu ismine mi savaş açılıyor?

Klansız oyuncu kural dışı, klana katıldığı taktirde kurallara bağlı sayılıyor.

(02-03-2026:20:09)UltimTurner yazdı: 23.59 - Forumda savaş postu
00.00 - Bütün köylere yağma
Oluyor mu böyle?
Savaş bildiriminden sonra geçecek süreyi belirtmemişsiniz

O kadar detaylı kontrol yapmamız mümkün değil.

(02-03-2026:21:07)Erlik yazdı: İki farklı hane ile savaşan taraf şayet iki savaştan da galip ayrılırsa hane başına 1 şehir 4 kale talep edebilir, doğru mudur?

Evet, doğru.

2. zaheer ve sun_tzu'nun kuralları atlayarak mülk devri ile savaşta olmayan bir haneye zarar verdirdiği tespit edilmiştir. Bunun ardından bizzat durumu gözlemleyerek ilgili kişilerin ihlal yaptığını tespit ettiğim için kendilerine 1 gün ban ve ayrıca sahip oldukları onurun yarısını silme cezası veriyorum. Sonraki ihlallerinde banları 7 gün ve tüm onurları silinecektir.
Bul

Genel bir bilgilendirme yapalım ki sonra darılmaca gücenmece olmasın.

• Tüm destek talepleriniz inceleniyor, eğer destek talebinize 24 saat içinde yanıt gelmemiş ise inceleme sonucu olumsuz çıkmıştır. Size yanıt vermiyoruz diye incelemediğimizi sanmayın. Bu şekilde tüm taraflardan çok talep geliyor, her birine tek tek yanıt vermemiz mümkün değil.
  • Karşılıklı olarak multi suçlamaları yapılıyor. Eğer biz bir hesabı banlamamış isek muhtemelen o hesap multi değildir ya da biz tespit edemiyoruz. Tespit edemediğimiz için de yaptırımları uygulayamıyoruz. Bu konuda anlayış bekliyoruz.
  • Sunucuda çok fazla ihlal olmaya başladı, bunların her birini tek tek tespit etmemiz mümkün değil bu sebeple sizlerden olabildiğince yardım istiyoruz ki bu ihlalleri tespit edebilelim. Kendi oyun zevkiniz için karşılıklı olarak kurallara riayet edip kuralları pas geçmeye çalışmayalım.
  • Son olarak aldığımız tüm kararlar bize doğru geldiği için alınıyor, herhangi bir tarafa çıkar sağlamak amacıyla kesinlikle hiçbir karar almıyoruz. Lütfen bunu anlayışla karşılayın. Aksi halde kaybeden taraflardan biri tatile alarak tüm sorumluluğu geçtiğimiz sunucularda olduğu gibi yine bize atacak. Bakın kuralları olan bir sunucu yönetmek kolay değil çok fazla zaman ve emek istiyor. Bunu göz önünde bulundurarak tarafsızlığımıza halel getirecek söylemlerden kaçınalım.

Anlayışınız için teşekkürler, iyi oyunlar.
Bul

(25-03-2026:21:59)Kroisos yazdı: Genel bir bilgilendirme yapalım ki sonra darılmaca gücenmece olmasın.

• Tüm destek talepleriniz inceleniyor, eğer destek talebinize 24 saat içinde yanıt gelmemiş ise inceleme sonucu olumsuz çıkmıştır. Size yanıt vermiyoruz diye incelemediğimizi sanmayın. Bu şekilde tüm taraflardan çok talep geliyor, her birine tek tek yanıt vermemiz mümkün değil.
  • Karşılıklı olarak multi suçlamaları yapılıyor. Eğer biz bir hesabı banlamamış isek muhtemelen o hesap multi değildir ya da biz tespit edemiyoruz. Tespit edemediğimiz için de yaptırımları uygulayamıyoruz. Bu konuda anlayış bekliyoruz.
  • Sunucuda çok fazla ihlal olmaya başladı, bunların her birini tek tek tespit etmemiz mümkün değil bu sebeple sizlerden olabildiğince yardım istiyoruz ki bu ihlalleri tespit edebilelim. Kendi oyun zevkiniz için karşılıklı olarak kurallara riayet edip kuralları pas geçmeye çalışmayalım.
  • Son olarak aldığımız tüm kararlar bize doğru geldiği için alınıyor, herhangi bir tarafa çıkar sağlamak amacıyla kesinlikle hiçbir karar almıyoruz. Lütfen bunu anlayışla karşılayın. Aksi halde kaybeden taraflardan biri tatile alarak tüm sorumluluğu geçtiğimiz sunucularda olduğu gibi yine bize atacak. Bakın kuralları olan bir sunucu yönetmek kolay değil çok fazla zaman ve emek istiyor. Bunu göz önünde bulundurarak tarafsızlığımıza halel getirecek söylemlerden kaçınalım.

Anlayışınız için teşekkürler, iyi oyunlar.

Haklısınız belki multileri tespit edemiyorsunuz, tespit edemediğiniz için yaptırım uygulayamıyorsunuz ama chatten nasıl multi yaptığını yazan ve açık açık yönetimle dalga geçen adama da ödül gibi 3 gün susturma cezası veriyorsunuz. Caydırıcı bir ceza verip tavrınızı koymuş olsaydınız bugün multi hesap kullananlar iki kere düşünürdü.

https://hizliresim.com/jytb0gr
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi

Calradia Online © 2019-2026