Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vahim Tatile Alma Hadisesi (VİDEO)
Bana yine niye sallandı ki, sürekli dengesizlik diye ağlıyorsunuz diye ayrıldık sezon sonu da birleştik ne var bunda? Şu an karşımızda olan ekip zamanında birbirinin hasmı, ben hiç bir zaman düşman bildiğim ekiplerle iş birliği yapmadım her zaman nettim. Zaten oyunun başından adamlarla dost olduğum arkadaş olduğum belli, oyunun gidişatı belli. Sırf vicdanımızdan siz oyundan soğumayın diye yaptığımız bütün iyiliklere lanet olsun, hiç bir şeyi hak etmiyorsunuz siz. Biz sezon kazanıp hesapları bile umursamayıp silinmeye götürürken boş sunucularda ilk 3lere oynayacak kadar hayatsız olmadığımız için kendime de dostlarıma da teşekkür ediyorum. Ufak çaplı bir tarayıcı oyununu bu kadar ciddiye almayın, az çimene dokunun.

Ayrıca şu an bile karşıda olan bebeler ile Discord geçmişime baktım geçenlerde, alayı abi çekiyormuş bana. Az omurganız, bir duruşunuz olsun. Bütün oyuncularım birleşeceğimi biliyordu, 3v10 atıp cennete kaybeden ekip sonraki sezon bir başlayalım diyerek ihanet edip kendilerini ezenlere katılıyor, sunucuda bir anda 8v30 kalıyoruz tabii ki oynamayıp tatile alacağız. Aşağılık kompleksi olan bebelere neden paye verelim biz bu oyunu salya sümük oynamıyoruz ki. Zaten son sezondayız, herkes neyi var neyi yok oynasın kazanan da her şeyi alsın bakalım herkesin emeğine sağlık, başarılar.

Oynadığım ilk sezon Hüsrev abinin oyuncusuydum, Cennet ile 2 kişi savaşacakken adamın görevi çıktı efendi gibi son kaynağa kadar savaşıp yenildim, ardından katıldığım Yurttaşlar hanesi kazandı. Ruhiyle de o sezon arkadaş oldum ayrıca bir dönemler altımda oynadın Rhodin, az bir sakin ol. Aşırı kalabalıktık ve insanlar bu yüzden oyundan soğuduğunu, bırakacağını, dengenin olmadığını söylüyordu bu yüzden de ayrı oynadık hatta birbirimizle savaştık üç gün üç gece köylerimi kapattıklarını bilirim bizimkilerin. Ne olursa olsun her seferinde adam gibi oynadık ya kazandık ya kaybettik ama oyunu yıllardır oynamamamıza rağmen hala çocuk gibi kin güdüyor, bir dünya laf atıyorsunuz. Bir kaç sezon adıma hesap açılıp insanlara küfredildiğini de biliyorum, özelden mesajlar aldım. Hastalıklı değilseniz şu tavırlarınıza bir dönüp bakın, kim ne kazanır ne kaybederse oynayıp oyuna vedamızı edelim.
Bul

(12-03-2026:06:47)Keykuu yazdı: ESKİ YENİ NE KADAR OYUNCU VARSA BURAYI OKUSUN.GERİSİ BOŞ.

Rhodin beni seversin,severdin bilirim fakat şunu kabül etmen lazım çünkü beraberde oynadığımız serverların hatrına çok bir şey demiyordum.Sizler nasıl bir eziklik içindeydiniz ki,bizi yenmenin tek yolunu ihanet etmekle buldunuz.Bu ulaşılabilecek en büyük eziklik ve kahpelik örnekleridir.Tarihinize büyük harflerle yazdınız ki;

BİZ BU EKİBİ NORMAL YOLLARLA YENEMİYORUZ,İHANET ETTİRİP ANCAK ÖYLE YENEBİLDİK.BİLEĞİ BÜKTÜK MÜ BÜKTÜK AMA BUNU EN ÇİRKİN VE KARAKTERSİZ ŞEKİLDE YAPTIK.ÇÜNKÜ ONLARA KARŞI GALİBİYETE AÇTIK VE ONURSUZCA OLSADA BAŞARDIK.TEBRİKLER...

Evet seni o ekibin dışında tutup sever değer verirdim yanındaki adamlar bana hiç sebepsiz küfür/hakaret ettiğinde tek kelime etmediğin için seni de onlarla bir tutuyorum.

İhanet dediğin konuya gelecek olursak, Nordlarla savaş halindeyken oyunu kazanmak için önceki sezonlarda bizim ekibimiz de olan 3 kişiyi bile isteye aranıza aldınız. (Birisi de dalga geçtiğiniz KontAhmetti)
Siz burada kendi yaptığınız hatayı ihanet olarak adlandırıyorsanız demek ki kazanmak için önceki sezon sövüp saydığınız o 3 kişiye muhtaç kalmışsınız demektir.
Yoksa o öve öve bitiremediğiniz muhteşem ekibiniz sonuna kadar savaşıp oyunu kazanamıyor muydu? Hani asıp kesiyordunuz herkesi tam kadroydunuz neden tatile alıp kaçtınız?
Açık açık söyleyin biz eş*eklik ettik bu adamları aramıza aldık onlarda bize ihanet ettiler savaşmaya da maçamız yemedi kaçtık bu kadar basit olayınız.

(12-03-2026:14:16)Erlik yazdı: Bana yine niye sallandı ki, sürekli dengesizlik diye ağlıyorsunuz diye ayrıldık sezon sonu da birleştik ne var bunda? Şu an karşımızda olan ekip zamanında birbirinin hasmı, ben hiç bir zaman düşman bildiğim ekiplerle iş birliği yapmadım her zaman nettim.  Zaten oyunun başından adamlarla dost olduğum arkadaş olduğum belli, oyunun gidişatı belli. Sırf vicdanımızdan siz oyundan soğumayın diye yaptığımız bütün iyiliklere lanet olsun, hiç bir şeyi hak etmiyorsunuz siz. Biz sezon kazanıp hesapları bile umursamayıp silinmeye götürürken boş sunucularda ilk 3lere oynayacak kadar hayatsız olmadığımız için kendime de dostlarıma da teşekkür ediyorum. Ufak çaplı bir tarayıcı oyununu bu kadar ciddiye almayın, az çimene dokunun.

Ayrıca şu an bile karşıda olan bebeler ile Discord geçmişime baktım geçenlerde, alayı abi çekiyormuş bana. Az omurganız, bir duruşunuz olsun. Bütün oyuncularım birleşeceğimi biliyordu, 3v10 atıp cennete kaybeden ekip sonraki sezon bir başlayalım diyerek ihanet edip kendilerini ezenlere katılıyor, sunucuda bir anda 8v30 kalıyoruz tabii ki oynamayıp tatile alacağız. Aşağılık kompleksi olan bebelere neden paye verelim biz bu oyunu salya sümük oynamıyoruz ki. Zaten son sezondayız, herkes neyi var neyi yok oynasın kazanan da her şeyi alsın bakalım herkesin emeğine sağlık, başarılar.

Oynadığım ilk sezon Hüsrev abinin oyuncusuydum, Cennet ile 2 kişi savaşacakken adamın görevi çıktı efendi gibi son kaynağa kadar savaşıp yenildim, ardından katıldığım Yurttaşlar hanesi kazandı. Ruhiyle de o sezon arkadaş oldum ayrıca bir dönemler altımda oynadın Rhodin, az bir sakin ol. Aşırı kalabalıktık ve insanlar bu yüzden oyundan soğuduğunu, bırakacağını, dengenin olmadığını söylüyordu bu yüzden de ayrı oynadık hatta birbirimizle savaştık üç gün üç gece köylerimi kapattıklarını bilirim bizimkilerin. Ne olursa olsun her seferinde adam gibi oynadık ya kazandık ya kaybettik ama oyunu yıllardır oynamamamıza rağmen hala çocuk gibi kin güdüyor, bir dünya laf atıyorsunuz. Bir kaç sezon adıma hesap açılıp insanlara küfredildiğini de biliyorum, özelden mesajlar aldım. Hastalıklı değilseniz şu tavırlarınıza bir dönüp bakın, kim ne kazanır ne kaybederse oynayıp oyuna vedamızı edelim.

Calradia Online'a basit bir taracıyı oyunu demişsin. Basit bir taracıyı oyununu 6 yıldır betadan beri oynayıp 1 tane server kazanamayan adamı maalesef dikkate almam. 
40 tane klan kurmuşsun hane lideri olarak 1 tanesinde bile galibiyetin yok milletin yanında okey yancısı gibi takılmışsın hala konuşuyorsun.
Oyunu bu kadar ciddiye almayın diyen arkadaşımız, sunucu başından beri chatten millete küfür/hakaret ediyor an itibariyle 7 günlük chat banı var konuşamıyor. 
Seni dikkate alıp cevap vermiş olmam senin bu oyundaki en büyük başarındır .

Birde o dönemler altımda oynadın demişsin oraya da değinelim;
Ben Venedik ve Keykunun olduğu Alsancak klanına liderlik ederken sen yanımızda okey yancısı olarak takılıyordun tüm işlevin bu kadarken kendini gözünde çok fazla büyütmüşsün.
Nitekim bahsettiğin sunucuyu Camarilla ile beraber Cenneti yenerek kazandık biz adamları bir gece de haritadan silerken sen yatağında mışıl mışıl uyuyordun.
Bul

Cok iyi smdmmd
Bul

Erlik : 

" Bir kaç sezon adıma hesap açılıp insanlara küfredildiğini de biliyorum, özelden mesajlar aldım. Hastalıklı değilseniz şu tavırlarınıza bir dönüp bakın, "
" Ufak çaplı bir tarayıcı oyununu bu kadar ciddiye almayın, az çimene dokunun."

" Yıllardır oynamamamıza rağmen hala çocuk gibi kin güdüyor, bir dünya laf atıyorsunuz."
" Hastalıklı değilseniz şu tavırlarınıza bir dönüp bakın, kim ne kazanır ne kaybederse oynayıp oyuna vedamızı edelim."

Yine Erlik : (4 GÜN ÖNCE)

[Resim: 41d60on.png]

Bir paragraf ile Erlik arkadaşımızın özeti yazdıklarının ne kadar boş olduğunun kanıtı  Smile
Bul

erliğe mikrofonu kim verdi
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi

Calradia Online © 2019-2026