Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vahim Tatile Alma Hadisesi (VİDEO)
Vay be biraz anlatsanıza geçen sezonu baya yaşanmışlık var
Bul

(12-03-2026:04:14)Jenklept yazdı: Bizlerin tatile alma olayında olmadığını bilerek yine yalan söyleyen bir rhodin Smile
calradia rp sunucusunda bizim arkamızda hiçbir şey yapmadan kazanan rhodin Smile
ebediyet sunucusu da dahil 3 sezonda 3 galibiyet alan ekibimiz sana yeterince oyunu öğretmiş ki sonrasında oyunu bilmeyen insanlara karşı kazanabilmişsin.
13 sezon oynamak için hayat çok yorucu ama sen bu oyunu oynayarak stres yapmaktan anoreksiya olmuşsun sanırım, çok yazık rhodincim...

Dostum yazılanı okumak ve anlamakta çok zorlandığını fark ettim o yüzden senin için özet geçeyim;
13 sezon oynamadım. Calradia Online toplam da 13 sezon sürdü biz bu 13 sezonun içinde 6 galibiyet aldık. (Ebediyetle 14 hatta)
Calradia 2 sunucusunda çok yorulduğum için Calradia RP sunucusunda zaten hiç oynamadım birilerinin arkasında galibiyet alanları bu fotoğrafta görebilirsin Smile

Lord Stannis = Venedix
Sir_Lancelot = Keykuu

İki arkadaşımız da hiç savaşmadan benim klanımda galibiyet aldılar. Ebediyet sunucusunu zaten söylemiyorum çünkü aynı klandaydık ve Sabotai Noyanları yendik keşke istatistikleri olsaydı.

[Resim: nt4jcmk.png]

(12-03-2026:04:15)Cherrybeans yazdı: sana hafiza tazelemesi yapayim istersen dusuk zeka seviyeli yalan soyleyen arkadasim

klargus bizi cagirir. seni ve o ekibini dumduz edip savasi kazaniriz. (3 kisi eksigiz ha)

o savasi kazandigimizin ustune (5 dakika sonra)
klargus bize ihanet edip haneden cikar bize savas acar.

hikayenin komik tarafi bu diger dusuk zeka formu olan klargusun bize ihanet etme sebebi SENELER ONCE bizden birkac arkadasimizla kavga etmis olmasi.
daha komik tarafi ne biliyo musun
kavga ettigi insanlar bizimle oynamiyordu o sezon askopdiaojdnhasjkd

YALAN SOYLEME YALANCI HERIF aynaya nasil bakiyosun

İnanır mısın o sezon hiç savaşmadım tek bir saldırı dahi çıkmadan adımı Rhodin olarak değiştirmem sizin kaçmanız için yeterli oldu.
Bul

Venedixden sonrasını okumadım çünkü hiç bir işlevi yok
Bul

rhodin su mesajindan sonra senin icin tedirginlesmeye basladim
psikiyatriden tedavi almani oneriyorum yardimci olabilirim tanidigin yoksa
Bul

Oyunda da bahsettiğim gibi karşımızda oynayıp bize karşı kazanırsan tebrik eder geçerim. 14 sezonun sadece 3 tanesinde 'tam kadro' oynayıp 3 galibiyet alan ekibim adına yazıyorum.
Karşımızda olduğun sezonlarda yaşadığın hezimetten dolayı çok içerlediğini görüyorum. Bu durum da sanırım sağlık problemleri yaratmış. Anoreksiya için de ayrıca geçmiş olsun dileklerimi kabul et...
Seni mutlu etmek adına 23 nisanda Portus kalesini 1 günlüğüne sana verebilirim.

Kaybettiğin sezonlarda adını 'rhodin' bile yapamaman çok içler acısı... Biz senin gibi geçmişte olan tüm kayıtları tutmuyoruz. Anadolu beylikleri sunucusunda nasıl mesajlar atarak bize yalvardığını çok iyi biliyoruz. Rp sunucusunda da şehir dilendiğin günleri hatırlatmamı ister misin? Ya da neyse sağlık problemleri yaşayan bir arkadaşa daha fazla yüklenmek istemiyorum.
Bul

(12-03-2026:04:32)Jenklept yazdı: Oyunda da bahsettiğim gibi karşımızda oynayıp bize karşı kazanırsan tebrik eder geçerim. 14 sezonun sadece 3 tanesinde 'tam kadro' oynayıp 3 galibiyet alan ekibim adına yazıyorum.
Karşımızda olduğun sezonlarda yaşadığın hezimetten dolayı çok içerlediğini görüyorum. Bu durum da sanırım sağlık problemleri yaratmış. Anoreksiya için de ayrıca geçmiş olsun dileklerimi kabul et...
Seni mutlu etmek adına 23 nisanda Portus kalesini 1 günlüğüne sana verebilirim.

Kaybettiğin sezonlarda adını 'rhodin' bile yapamaman çok içler acısı... Biz senin gibi geçmişte olan tüm kayıtları tutmuyoruz. Anadolu beylikleri sunucusunda nasıl mesajlar atarak bize yalvardığını çok iyi biliyoruz. Rp sunucusunda da şehir dilendiğin günleri hatırlatmamı ister misin? Ya da neyse sağlık problemleri yaşayan bir arkadaşa daha fazla yüklenmek istemiyorum.

Hiç oynamadığım sunucuda bile benim hayalimi görmüşsün yukarı da yazdığım gibi ciddi sağlık sorunların var umarım iyileşirsin Smile
Bul

oynamadan sohbette ne yazdığımı nereden biliyosun Big Grin sen o ufacık aklınla oyun mu yapıyorsun? Yıllar içinde anoreksiya zorlamaya başlıyor seni hadi uyuyup dinlen biraz
Bul

(12-03-2026:04:49)Jenklept yazdı: oynamadan sohbette ne yazdığımı nereden biliyosun Big Grin sen o ufacık aklınla oyun mu yapıyorsun? Yıllar içinde anoreksiya zorlamaya başlıyor seni hadi uyuyup dinlen biraz

Sana yeterince cevap verdim gelişimini tamamlayıp, anlayacak kapasiteye ulaştığında tekrardan okursun.
Bul

ESKİ YENİ NE KADAR OYUNCU VARSA BURAYI OKUSUN.GERİSİ BOŞ.

Rhodin beni seversin,severdin bilirim fakat şunu kabül etmen lazım çünkü beraberde oynadığımız serverların hatrına çok bir şey demiyordum.Sizler nasıl bir eziklik içindeydiniz ki,bizi yenmenin tek yolunu ihanet etmekle buldunuz.Bu ulaşılabilecek en büyük eziklik ve kahpelik örnekleridir.Tarihinize büyük harflerle yazdınız ki;

BİZ BU EKİBİ NORMAL YOLLARLA YENEMİYORUZ,İHANET ETTİRİP ANCAK ÖYLE YENEBİLDİK.BİLEĞİ BÜKTÜK MÜ BÜKTÜK AMA BUNU EN ÇİRKİN VE KARAKTERSİZ ŞEKİLDE YAPTIK.ÇÜNKÜ ONLARA KARŞI GALİBİYETE AÇTIK VE ONURSUZCA OLSADA BAŞARDIK.TEBRİKLER...
Bul

(12-03-2026:04:29)CinderLord yazdı: Venedixden sonrasını okumadım çünkü hiç bir işlevi yok

SaplamışımBig Grin
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
2 Ziyaretçi

Calradia Online © 2019-2026