Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tarihini Yaz Elmas Kazan
Calradia III'te ilk tacı geride bıraktık, artık hikayenizi anlatabilirsiniz!

Şu ana kadar yaşamış olduğunuz her şeyi (dostluklar, savaşlar vb.) rolsel bir açıdan paylaşın. Rol çabalarınıza destek olmak amacıyla paylaşımınız karşılığında biz de hesabınıza 250 elmas hediye gönderelim.
Bul

Yıllardır savaşmakta olan bir lorddum bir kaç lordla tanıştım karakterli katletmeyi bilen adeta herşeyi plana döken lordlar onlarla beraber ölene kadar savaşmayı ant biçtim. Savaşlarımızda kaybettiğmizde oldu geri çekilmesinide bildik toplarlanıp plan yapıp saldırmasınıda onlarla birlikte geliştik onlar beraberde kazanmaya devam ettik. Bu işin sonunda gene birdik gene bir olarak kazancaktık Ben lord Ragnar olarak tüm hayat hikayemde savaşarak geçirmiş biri oldum savaşmak benim için bi hayat felsefeseydi bize ait olan her zaman bizimdi kaybettiğimizde geri almasınıda bildik aramızdan ayrılan lordlarımız oldu bizi yarı yolda bırakan ama birlk içinde olan dostluğumuzu asla kaybetmeyenlerimizde bu işin sonu sadece kaçınılmaz bir şekilde savaşmaktı.

Saygılarımla, Lord Diplomat RagnarLothbrok.
Bul

(05-11-2024:20:27)Ragnar Lothbrok yazdı: Yıllardır savaşmakta olan bir lorddum bir kaç lordla tanıştım karakterli katletmeyi bilen adeta herşeyi plana döken lordlar onlarla beraber ölene kadar savaşmayı ant biçtim. Savaşlarımızda kaybettiğmizde oldu geri çekilmesinide bildik toplarlanıp plan yapıp saldırmasınıda onlarla birlikte geliştik onlar beraberde kazanmaya devam ettik. Bu işin sonunda gene birdik gene bir olarak kazancaktık Ben lord Ragnar olarak tüm hayat hikayemde savaşarak geçirmiş biri oldum savaşmak benim için bi hayat felsefeseydi bize ait olan her zaman bizimdi kaybettiğimizde geri almasınıda bildik aramızdan ayrılan lordlarımız oldu bizi yarı yolda bırakan ama birlk içinde olan dostluğumuzu asla kaybetmeyenlerimizde bu işin sonu sadece kaçınılmaz bir şekilde savaşmaktı.

Kastettiğim burada paylaşmanız değil, yeni bir konu oluşturup hikayenizi/tarihinizi detaylıca paylaşmanız.
Bul

(05-11-2024:20:28)Kroisos yazdı:
(05-11-2024:20:27)Ragnar Lothbrok yazdı: Yıllardır savaşmakta olan bir lorddum bir kaç lordla tanıştım karakterli katletmeyi bilen adeta herşeyi plana döken lordlar onlarla beraber ölene kadar savaşmayı ant biçtim. Savaşlarımızda kaybettiğmizde oldu geri çekilmesinide bildik toplarlanıp plan yapıp saldırmasınıda onlarla birlikte geliştik onlar beraberde kazanmaya devam ettik. Bu işin sonunda gene birdik gene bir olarak kazancaktık Ben lord Ragnar olarak tüm hayat hikayemde savaşarak geçirmiş biri oldum savaşmak benim için bi hayat felsefeseydi bize ait olan her zaman bizimdi kaybettiğimizde geri almasınıda bildik aramızdan ayrılan lordlarımız oldu bizi yarı yolda bırakan ama birlk içinde olan dostluğumuzu asla kaybetmeyenlerimizde bu işin sonu sadece kaçınılmaz bir şekilde savaşmaktı.

Kastettiğim burada paylaşmanız değil, yeni bir konu oluşturup hikayenizi/tarihinizi detaylıca paylaşmanız.
yanlış anlaşılmış neyse diğerleride bilgilenir
Bul

(05-11-2024:18:47)Kroisos yazdı: Calradia III'te ilk tacı geride bıraktık, artık hikayenizi anlatabilirsiniz!

Şu ana kadar yaşamış olduğunuz her şeyi (dostluklar, savaşlar vb.) rolsel bir açıdan paylaşın. Rol çabalarınıza destek olmak amacıyla paylaşımınız karşılığında biz de hesabınıza 250 elmas hediye gönderelim.

tarihten kastınız roleplay mi? Yoksa şuana kadar klanımız ve bizim yasadiklarimiz mi?
Bul

(05-11-2024:22:00)Oleg Veshchy yazdı:
(05-11-2024:18:47)Kroisos yazdı: Calradia III'te ilk tacı geride bıraktık, artık hikayenizi anlatabilirsiniz!

tarihten kastınız roleplay mi? Yoksa şuana kadar klanımız ve bizim yasadiklarimiz mi?

Sizin ve klanınızın yaşadıkları tabi mümkünse rp tarzında.
Bul

(05-11-2024:22:02)Kroisos yazdı:
(05-11-2024:22:00)Oleg Veshchy yazdı:

Sizin ve klanınızın yaşadıkları tabi mümkünse rp tarzında.
elimizden geldiğince rp yapmaya çalışıyoruz bunu forumda da sürekli konu halinde paylaşacağımızdan emin ol kroisos
Bul

Kral Rollo Lothbrok’un Destanı:

Kral Rollo, Novgorod’un birliğini ve devamlılığını sağlamak için tanrıların gönderdiği bir lider olarak anılırdı. Eskiden, savaş meydanlarında fırtınalar estiren bir berserk savaşçısıydı. Gençliğinde bir öfke seli gibi düşmanın üzerine atılır, devasa kalkanıyla düşman saflarını yarıp geçerdi. Şimdi ise yılların etkisiyle bir nebze yavaşlamış olsa da, Rollo’nun içindeki savaşçı ruh her daim alev alev yanmaktadır. Yaşlanmış bir aslan gibi, hâlâ tehlikeli, hâlâ güçlü.

Rollo’nun etrafında sadakatten ödün vermeyen bir konsey vardır; Novgorod’un en yüksek mertebelerindeki insanlar, onun her kararında yanında olmaktan gurur duyarlar. Ona yalnızca bağlı değil, aynı zamanda her durumda güvenilir bir kalkan gibidirler. Rollo ise, halkı ve dostlarını korumakta kararlıdır. Bu, onun yalnızca kendine değil, Novgorod’a da adanmışlığının bir ifadesidir.

Yanında, kendi klanından gelen ve diplomaside ustalaşmış Ragnar Lothbrok ve güçlü bir savaşçı olan Maraşel Beyzade vardır. Ayrıca, savaş meydanında stratejileriyle tanınan ama Rollo’nun daha yaşlı halinin karşısında hâlâ saygıyla eğilen yiğeni Prens Oleg de ona her daim sadık bir müttefik olarak hizmet eder. Bu dostluklar, Rollo’nun krallığını daha güçlü kılar.

Novgorod'un birlikteliğine ve sadakate verdiği değere rağmen, ihaneti affetmeyen bir kral olarak tanınır. Rollo, Novgorod’a ihanet eden herkesi düşman olarak kabul eder ve onların hesaplarını en acımasız şekilde görmekten çekinmez. İhanete uğradığında intikam yemini eder, çünkü onun için sadakat en kutsal değerdir.

Rollo, yılların deneyimiyle, savaş meydanında zekası kadar kılıcıyla da hükmeden bir kraldır. Stratejinin önemini bilen biri olsa da, eğer seçim şansı varsa her zaman çarpışmayı tercih eder. Onun için savaş, yalnızca bir ölüm kalım meselesi değil, aynı zamanda eski günlerdeki kudretini hatırlatan bir tür meydan okumadır. Kral Rollo için savaş, bir ritüel, bir ayindir.

Novgorod’u her ne pahasına olursa olsun koruma yeminine sadık kalan Rollo, halkı için elini kana bulamaktan çekinmez. Yaşlandıkça gücü azalsa da, Novgorod’un kalbinde ve halkının gözünde vazgeçilmez bir figür olarak yaşamaya devam eder. Kral Rollo, bir gün zayıflayabilir, yaşlanabilir, ama her ne olursa olsun Novgorod asla çökmeyecek; halkı onu ve bıraktığı mirası yaşatacaktır.
Bul

Lütfen yeni bir konu olarak paylaşın.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
5 Ziyaretçi

Calradia Online © 2019-2025