Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Savunma Paktı
“Yurttaşlar Hanesi’nin aziz evlatları, değerli calradia…
Bugün sizlere büyük bir kararın haberini vermek için huzurunuzdayım. Ateşin Varisi Klanı ile üç ay süreyle geçerli olacak bir savunma paktı imzaladık. Bu anlaşma, yalnızca bir kâğıt parçası değil; halkımızın güvenliği, geleceğimizin teminatı ve birlik ruhumuzun bir nişanesidir.
Bu pakt ile, düşmanlarımızın karşısında yalnız olmayacağız. Ateşin gücü ile yurttaşların iradesi birleştiğinde, hiçbir saldırı bizi yıkamayacaktır. Bizler, barışın ve dayanışmanın bayrağını yükseltirken, aynı zamanda özgürlüğümüzü ve onurumuzu koruma sözü veriyoruz.
Üç ay boyunca, kim bize saldırırsa karşısında iki haneyi bulacaktır. Bu süre sonunda ise dostluğumuzun daha da pekişeceğine, ittifakımızın kalıcı bir kardeşliğe dönüşeceğine inanıyorum.
Yurttaşlar Hanesi’nin lideri olarak sizlere söz veriyorum: Halkımızın güvenliği için her adımı atacağım, her kararı cesaretle alacağım. Bugün attığımız imza, yarınlarımızı daha güçlü kılacaktır.
Birlikte, daha güçlü… Birlikte, daha özgür… Birlikte, daha onurlu bir gelecek için!”
Bul

Bu savunma paktını yürekten onaylıyorum; çünkü Ateşin Varisi’nin kudreti ile Yurttaşlar Hanesi’nin iradesi birleştiğinde yalnızca sınırlar değil, kaderimiz de güvence altına alınır. Bu imza, geçici bir anlaşma değil; geleceğimizi koruyan bir siper, birliğimizi perçinleyen kutsal bir anddır.
Bul

Sonsuza kadar ve ebediyen soydaşlarımız Ateşin Varisleri klanıyla birlik ve beraberlik içinde olacağız. Kendilerinin mülküne yapılacak herhangi bir saldırı tüm Yurttaşları etkileyecektir.
Bul

2. şan icin boyle olabilir ama ilkinde yapamazsiniz malesef sizi uzmek istemezdim ama
Bul

(05-03-2026:02:31)Cherrybeans yazdı: 2. şan icin boyle olabilir ama ilkinde yapamazsiniz malesef sizi uzmek istemezdim ama

Neden
[*]       “It’s all one ghetto, man, giant gutter in outer space.”       (RUSTİNCOHLE)
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi

Calradia Online © 2019-2026