Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lords & Empires
Bina Panelleri ve Kaynak Toplama: https://lordsempires.com/tr/devlogs/buil...-gathering
Bul

(14-03-2026:15:32)Kroisos yazdı: Bina Panelleri ve Kaynak Toplama: https://lordsempires.com/tr/devlogs/buil...-gathering

Lordsempireste kaleye yada şehre yolladımız kaynakları geri alma mekaniği oluçakmı
Bul

(14-03-2026:18:51)Dede yazdı:
(14-03-2026:15:32)Kroisos yazdı: Bina Panelleri ve Kaynak Toplama: https://lordsempires.com/tr/devlogs/buil...-gathering

Lordsempireste kaleye yada şehre yolladımız kaynakları geri alma mekaniği oluçakmı

Yeni oyunda Calradia Online mantığında bir kale yok. Şehirler ise klasik anlamda bildiğimiz alım/satım işlerini hallettiğimiz bir yer.
Bul

Casus Sistemi: https://lordsempires.com/tr/devlogs/spy
Bul

Çok iyiymiş baya beğendim casus sistemini.Yeni oyunda tüm kurallar belli olup böyle forumdan sizi uğraştırma kısmı çıkarılırsa mükemmel olur.Her şey oyun içi yapılabilecek.Forumda saçma sapan uzamalar olmayacak,kurallar tamamen eksiksiz belli falan baya iyi olur,elzem.Örnek haksız saldırılara oyun izin vermicek direk.
Bul

(28-03-2026:13:05)Keykuu yazdı: Çok iyiymiş baya beğendim casus sistemini.Yeni oyunda tüm kurallar belli olup böyle forumdan sizi uğraştırma kısmı çıkarılırsa mükemmel olur.Her şey oyun içi yapılabilecek.Forumda saçma sapan uzamalar olmayacak,kurallar tamamen eksiksiz belli falan baya iyi olur,elzem.Örnek haksız saldırılara oyun izin vermicek direk.

Deli misin Smile yeni oyun da aynı Calradia Online gibi olursa bizim için başarısızlık sayılır. Kuralmış, haksız saldırıymış bunlar olmayacak. Oyun içi mekanikler neye izin veriyorsa onlar olacak.
Bul

Rahatladım şuan çok iyi Big Grin
Bul

Bir şey sormak istiyorum kaynak toplama sistemi konusunda kaynakları manuel binadan topladığımızı bunun amacının oyuncuları aktif tutmak olduğunu yazmışsınız şimdi calradia online dan yola çıkmak gerekirse zaten calradia online hayat offline diye slogan attigimiz bir oyun burası yani hayat bitiriyor özellikle günlerce süren savaşlar uyku düzeni bozan cinsten oluyor demem o ki eğer bu oyun benzer bir yapıdaysa aktif tutmakdan çok bunaltma etkisi gösterebilir detay verir misin?
Bul

(28-03-2026:23:05)AXRINN yazdı: Bir şey sormak istiyorum kaynak toplama sistemi konusunda kaynakları manuel binadan topladığımızı bunun amacının oyuncuları aktif tutmak olduğunu yazmışsınız şimdi calradia online dan yola çıkmak gerekirse zaten calradia online hayat offline diye slogan attigimiz bir oyun burası yani hayat bitiriyor özellikle günlerce süren savaşlar uyku düzeni bozan cinsten oluyor demem o ki eğer bu oyun benzer bir yapıdaysa aktif tutmakdan çok bunaltma etkisi gösterebilir detay verir misin?

Katılıyorum oyunun en büyük eksisi bu bence oyun keyifli olmaktan çok eziyete dönüşüyor. Oyunun oynanma amacı biz sizi yendik biz sizi dövdük tamamen oynanışın zevkli hale gelmesi lazım.
Bul

(28-03-2026:23:30)Galanoth yazdı:
(28-03-2026:23:05)AXRINN yazdı: Bir şey sormak istiyorum kaynak toplama sistemi konusunda kaynakları manuel binadan topladığımızı bunun amacının oyuncuları aktif tutmak olduğunu yazmışsınız şimdi calradia online dan yola çıkmak gerekirse zaten calradia online hayat offline diye slogan attigimiz bir oyun burası yani hayat bitiriyor özellikle günlerce süren savaşlar uyku düzeni bozan cinsten oluyor demem o ki eğer bu oyun benzer bir yapıdaysa aktif tutmakdan çok bunaltma etkisi gösterebilir detay verir misin?

Katılıyorum oyunun en büyük eksisi bu bence oyun keyifli olmaktan çok eziyete dönüşüyor. Oyunun oynanma amacı biz sizi yendik biz sizi dövdük tamamen oynanışın zevkli hale gelmesi lazım.

kötü düşünmek istemem fakat inşallah premium alarak otomatik toplamayı aktif edebilirsinizin ayak sesleri değildir.....  Angel
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi

Calradia Online © 2019-2026