Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lord Ragnar Lothbrok Hayat Hikayesi Part I
Yıllardır savaşmakta olan bir lorddum bir kaç lordla tanıştım karakterli katletmeyi bilen adeta herşeyi plana döken lordlar onlarla beraber ölene kadar savaşmayı ant biçtim. Savaşlarımızda kaybettiğmizde oldu geri çekilmesinide bildik toplarlanıp plan yapıp saldırmasınıda onlarla birlikte geliştik onlar beraberde kazanmaya devam ettik. Bu işin sonunda gene birdik gene bir olarak kazancaktık Ben lord Ragnar olarak tüm hayat hikayemde savaşarak geçirmiş biri oldum savaşmak benim için bi hayat felsefeseydi bize ait olan her zaman bizimdi kaybettiğimizde geri almasınıda bildik aramızdan ayrılan lordlarımız oldu bizi yarı yolda bırakan ama birlk içinde olan dostluğumuzu asla kaybetmeyenlerimizde bu işin sonu sadece kaçınılmaz bir şekilde savaşmaktı.
Savaşla geçmiş olan ömrünün bir payını sevdiği kadına adamıştı.
Sevdiği kadını kaybetmesinin üzerine psikolojik şekilde fazla etkilenmesinin ardından savaşlarda güç kaybına uğrayan ragnar uzun bir süre kendi toparlayamadı. Kimdir ki sevdiği kadının ismini ağzına anan o dakka kafasını havaya uçurdu. Sevdiğine bağlı kalan Ragnar savaşlarında hiç bir kadına zarar vermedi. Kendine gelen toparlanan ragnar savaşlarda kendi gücünü göstermeye başlamıştı çok büyük bir savaşcıydı. Bu özelliği ona babasından kalmıştı küçüklüğünden beri savaşlarda olan Ragnar babasından öğrendiği teknikleri ve stratejileri geliştirmişti artık o babasından bile iyidi. Babasını kaybetmesi üzerine babasının o çelih ve keskin kılıçını kendisi benimsemişti her savaş ta onu kullanmaya yemin etmişti. İnancı tam olan Ragnar her savaş öncesi Tanrısına dua edip asil görünüşlü zırhını üstüne alıp ordusuyla beraber savaşa giderdi. Çoğu zaman stratejilerini düşmanlarının anlayamamasıylada tanınırdı. Düşmanlarının gözünde yer edinmiş biriydi asla kendi kurallarını çiğnemezdi çoçuklar ve kadınlar dışında herkesle savaşırdı. Son zamanlarda yorulmuş olan Ragnar kendisiyle birlikte savaşan eski dostları Oleg , Rollo ,Beyzade... birleşip yeni bir güç ortaya koymak için adım attılar. Birbirlerine olan güven ve sadakatla sırt sırta verip savaşlarda büyük bi zafer sağladılar çok zorluk çektiler madden ve teçhizat olarak zor savaşlardan geçen bu dostlar sonunda zafere daha büyük bi öncülük edicek hareketle Hanelerini Bir dostlarıyla birleştirip dahada güçlendiler adeta Cennetin Askerleri gibiydiler önlerinde daha çok savaş olduklarının farkındalar dostluk ve birlik hep onlarla olucak.

Saygılarımla, Lord Diplomat RagnarLothbrok.

Elimden Geldiğince bişiler bişiler.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
3 Ziyaretçi

Calradia Online © 2019-2025