Yorumları: 31
Konuları: 5
Çiftçiler hanesi korumasında Ateşin Varisi klanına transfer change edilmiş bulunmaktayım şuan savaş halinde oldukları bozkır hanesi dışında başka bir haneden gelecek haksız saldırı burdan paylaşılacaktır
Yorumları: 29
Konuları: 15
Bende ateşin varisine katılıyorum Kont ahmet
Yorumları: 505
Konuları: 77
Arkadaşlar kuralların etrafından dolaşarak savaşta olduğunuz haneyi teslim ettirip daha sonra aynı haneyle savaşta olan başka bir haneye barış sonucu ve süresi belli olana kadar katılamazsınız, katılmanız halinde 1, 3, 7 gün ban alırsınız.
16-03-2026:13:10
(Son Düzenleme: 16-03-2026:13:12, Düzenleyen: sun_tzu.)
Kurallar kitapçığında öyle bir şey mi var bizim görmediğimiz, ittifak haneye destek atmak kadar normal olan ne sanki tüm klan geçmişiz gibi
Şuan bireysel savaş halindeyiz o zaman bozkır hanesini masaya davet ediyorum bir şekilde oturalım anlaşalım
(16-03-2026:11:17)Kroisos yazdı: Arkadaşlar kuralların etrafından dolaşarak savaşta olduğunuz haneyi teslim ettirip daha sonra aynı haneyle savaşta olan başka bir haneye barış sonucu ve süresi belli olana kadar katılamazsınız, katılmanız halinde 1, 3, 7 gün ban alırsınız.
Çiftçilere katılmak için yurttaşların barış yapmasını mı bekliyeceğim o zaman? Tam anlamadım
(16-03-2026:13:10)sun_tzu yazdı: Kurallar kitapçığında öyle bir şey mi var bizim görmediğimiz, ittifak haneye destek atmak kadar normal olan ne sanki tüm klan geçmişiz gibi
Şuan bireysel savaş halindeyiz o zaman bozkır hanesini masaya davet ediyorum bir şekilde oturalım anlaşalım
(16-03-2026:11:17)Kroisos yazdı: Arkadaşlar kuralların etrafından dolaşarak savaşta olduğunuz haneyi teslim ettirip daha sonra aynı haneyle savaşta olan başka bir haneye barış sonucu ve süresi belli olana kadar katılamazsınız, katılmanız halinde 1, 3, 7 gün ban alırsınız.
Çiftçilere katılmak için yurttaşların barış yapmasını mı bekliyeceğim o zaman? Tam anlamadım
Evet. O süre bittikten sonra katılıp savaşabilirsiniz. Şuan bu yapılan kural atlatmak oluyor. Her durumun kurallarda yazması mümkün değil bazı noktalarda biz müdahil oluyoruz.
Yurttaşlar barışa oturana kadar kontahmed ile saldırılarımızı durduruyoruz.
(16-03-2026:14:56)sun_tzu yazdı: Yurttaşlar barışa oturana kadar kontahmed ile saldırılarımızı durduruyoruz.
Hanenize geri dönün veya 14 gün bekleyin savaş durumu için.
Yorumları: 11
Konuları: 0
(16-03-2026:15:56)Kroisos yazdı: (16-03-2026:14:56)sun_tzu yazdı: Yurttaşlar barışa oturana kadar kontahmed ile saldırılarımızı durduruyoruz.
Adamlar klandan çıktı deli gibi savaştı bizle şimdi diyorsunuz ki tamam artık dahil olmayın bizim kaybettiğimiz malzemeler ne olacak. Bu işe daha önce dahil olmalıydınız. 20 kişi 5 kişiye saldırıyor ve üstelik sistem açıklarını kullanıyorlar. Çiftçiler klanında 6 kişilik yer var 5'i dolu 2 kişi klana giricez diyolar girmeden bize savaş açıyorlar. Ben bu oyuna devam etmeli miyim?
Yorumları: 7
Konuları: 0
(16-03-2026:17:46)GameHonor yazdı: (16-03-2026:15:56)Kroisos yazdı: (16-03-2026:14:56)sun_tzu yazdı: Yurttaşlar barışa oturana kadar kontahmed ile saldırılarımızı durduruyoruz.
Adamlar klandan çıktı deli gibi savaştı bizle şimdi diyorsunuz ki tamam artık dahil olmayın bizim kaybettiğimiz malzemeler ne olacak. Bu işe daha önce dahil olmalıydınız. 20 kişi 5 kişiye saldırıyor ve üstelik sistem açıklarını kullanıyorlar. Çiftçiler klanında 6 kişilik yer var 5'i dolu 2 kişi klana giricez diyolar girmeden bize savaş açıyorlar. Ben bu oyuna devam etmeli miyim?
oyunda her türlü abuse u yapmak için kuralları olabildiğince ihlal eden tipler bunlar. Sun tzu forumda bunları yazarken köylere yağma atmaya devam ediyor
Arkadaşlar sizi de anlamak güç. Saldırı, yağma vb. durum var ise forumdan görselleriyle birlikte paylaşın diyorum sizin ise tek yaptığınız "bize saldırdılar" yazmak oluyor.