Yorumları: 21
Konuları: 3
Ne oldugunu anlayamadik. Birden AC Milan 2005 klanimizin kalelerine kusatma gondermeye basladi. Klansiz birisi. Gorsel ekleyemedim link birakiyorum.
https://hizliresim.com/nq541xr
ReuZess gerekli cezayi almasini ve mulk iadeleri yapmasini ACILEN bekliyoruz. Oyle herkes kurallari asabilip saldirabilseydi neler olurdu zaten
Yorumları: 16
Konuları: 1
Kuralları okumadan geliyorlar.Yazık server kalitesine.Bi okuyun yav kurallı server burası
Yorumları: 419
Konuları: 75
Saldırıyı yapan kişi 24 saat içinde size verdiği zararı (yağma varsa yağmaladığı miktarı, saldırı varsa öldürdüğü askerin kaynak masrafı) karşılamalı. İlgili kişi zararı karşılamaz ise 1, 3, 7 ve ardından sınırsız bir şekilde banlanacaktır.
Saat: 18.38
Yorumları: 21
Konuları: 3
https://hizliresim.com/g4ezh0l
haksiz saldiri sonrasi klana girildi,
klan olarak bizim icin onemli olan mulklerdir. kaleleri verdikleri an bir sorunumuz kalmayacaktir ilgili kisilerle
Yorumları: 1
Konuları: 0
03-03-2026:20:36
Şikayetiniz oldukça gülünç. Klanım dağılmıştı ben ve arkadaşım yeni bir klana girecektik tam o sırada gece vakti hem yağma attınız hem de kalelerimize çöktünüz sabah ben sadece kendi kalelerimizi alınca neyinize battı anlamak zor üstelik ben sizin gibi size yağma bile atmadım.
Asıl şikayette bulunması gereken benim, olayı admine bırakıyorum ve neler olduğunu anladığını düşünüyorum ayrıca gereğinin yapılmasını istiyorum.
Yorumları: 419
Konuları: 75
(03-03-2026:20:36)ReuZess_ yazdı: Şikayetiniz oldukça gülünç. Klanım dağılmıştı ben ve arkadaşım yeni bir klana girecektik tam o sırada gece vakti hem yağma attınız hem de kalelerimize çöktünüz sabah ben sadece kendi kalelerimizi alınca neyinize battı anlamak zor üstelik ben sizin gibi size yağma bile atmadım.
Asıl şikayette bulunması gereken benim, olayı admine bırakıyorum ve neler olduğunu anladığını düşünüyorum ayrıca gereğinin yapılmasını istiyorum.
İlk saldırı karşı taraftan geldiyse sizin yaptığınız haksız saldırıya girmez. Mülkler de sizden alındı ve siz tekrar aldıysanız bu da haksız saldırıya girmez. Bundan sonra yapılacak saldırılar (klanınız olduğu için) savaş bildirimi olmaz ise haksız saldırı sayılır ve süre tekrar işler.