Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Erasil'in Gelişim Günlüğü
Arkadaşlar bugün oyunun 1. günü ve hesabımı oluşturmuş bulunmaktayım. Oyundaki adım forumdaki adımla aynı, Erasil. Haritanın en sakin bölgesi/şehri olan Ragusa'da başladım.

Duyurduğum gibi tüm sunucu boyunca sadece 19800 elmas satın almış bulunmaktayım. Daha fazlası olmayacak. İlk gün şunları yaptım:

• 8x premium paketi satın aldım.
  • Tek seferlik olan tüm destek paketlerini satın aldım.
  • Mücadele biletini satın aldım.
  • Sancak paketini satın aldım.

Aslında "yerliler" kültürüyle başlayıp daha sonra "kuzeyliler" kültürüne geçmeyi planlıyordum ancak bunun bana maliyeti 1500 elmas olacağı için direkt kuzeyliler kültürüyle oyuna başladım. Şuan 8100 elmasım kaldı. Bu elması daha sonra açılacak etkinlikler için saklamayı düşünüyorum. 

[Resim: iE0w7Mf.png]
14.04.2025
Bul

Alıntı:Erasil – Yıldızların Oğlu, Kudretin Sesi
                     “Minna elenath, úva marillë lúmë”

Erasil (Yıldız Halkının Varisi ), Yedinci Işık Döngüsü'nde, yıldızların sönmeye başladığı bir çağda doğdu. Ataları göksel varlıklarla konuşan Aelindor soyundan gelir. Onun gelişi, kehanetlerde "Gecenin Son Kralı" olarak geçerdi.

Hanedan Arması:

[Resim: 66.png]Yedi çağ önce, gökyüzü ilk kez sessizliğe büründüğünde, karanlık dağların ötesinden Tharalion adlı bir savaşçı çıktı. Ne bir krallığı vardı, ne de bir halkı… ama yıldızsız gecede yürüyen tek kişiydi.
Tharalion, düşmanlarını yalnızca kılıcıyla değil, sarsılmaz kararlılığıyla da dize getirdi. Halklar onu izledi, dağlar onu fısıldadı, yıldızlar tekrar parladı.
Kurduğu ilk şehir, Calenvar, yeşilin ve ışığın yeniden filizlendiği toprak oldu.
Erasil, bu kadim soyun son varisi, bir efsanenin değil, bir halkın umudunun taşıyıcısıdır.

Calenvar (Başkent) Yaşamın Muhafızı/Işığın Son Kalesi
Burası Erasil’in hüküm sürdüğü, zamanla bile yarışan kadim bir şehir. Kuleleri gümüş rüzgârlarla fısıldaşır, sokaklarında ışıkla örülmüş mozaikler parlar. Düşman için bu şehir, ulaşılamaz bir düş, dost için ise umudun son kapısıdır.
Bul

adamsın erasil agabey
Bul

[Resim: GZG9Pab.png]
"Biz konuşmadan önce sessizlik ölür."

Alıntı:Erasil, genç ama gözleri yıldız gibi yanan bir hükümdar olarak, bizzat yürüdü Calenvar'ın sokaklarına.
Yanında Serhatbey vardı — her hareketi bir satranç hamlesi gibi, ölüme karşı bile sakin.
Ve arkalarında Muhammedbaba — gözleri sonsuzlukla dolu, elinde zümrütten yapılmış bir kılıç.

Sessizlik, Morvakâr’ın yeminiydi.

O an, gökyüzü çatladı.
Toprak, içten bir çığlıkla sarsıldı.
Ve Morvakâr’ın içinden bir ses yankılandı:

Sessizlik bozuldu… bedeli ödenmeli.
Bul

[Resim: dgyZy2f.png]
  • 1500 elmasa gelişim paketi satın aldım. Böylece 6600 elmasım kaldı.

Bugünden itibaren sohbette kullanacağım konuşma tarzı oyun yönetiminden bağımsız olarak bir hane lideri gibi olacak.
Bul

[Resim: ngWfru4.png]
  • Bugünkü paketleri satın aldıktan sonra 3350 elmasım kaldı.
Bul

[Resim: F46xHkj.png]
  • Son paket alımından sonra önemli elmas harcamam olmadı. Sadece 50 elmas kullanarak duyuru paketi kullandım.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
3 Ziyaretçi

Calradia Online © 2019-2025