Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Calradia Online Veda Sunucusu
Arkadaşlar bildiğiniz üzere yeni bir oyun geliştiriyoruz. Bu oyun hakkında önümüzdeki ay tanıtım duyurusunu yapacağız. Yeni oyunumuz çıktığında Calradia Online için yeni sunucu açılma ihtimali biraz düşük görünüyor. Açsak dahi Ebediyet sunucusu tarzında açıp sunucuyu o şekilde bırakabiliriz. Dolayısıyla son bir rekabetçi sunucu açalım ve bu sunucu RP sunucusu olsun istiyoruz. Tabi bunu yapmamız için sizin desteğinize ihtiyacımız var.

Veda Sunucumuzda hane yönetmek isteyen ekip liderleri buraya yorum bırakabilir veya bana mesaj atabilirler. Hane liderleri ile bir grup oluşturup sunucu detaylarını onlarla birlikte belirleyeceğiz.

Herkese şimdiden teşekkürler.
Bul

RP SUNUCUSUNU 2 SERVERDİR İSTİYORUZ. GÜZEL OLUR.
Bul

p2w olmucaksa düşünürüz
Bul

Gece nöbetçileri her zaman olduğu gibi sezon kazanmak için orda olacak rakiplerimiz tatile almadığı sürece devam bide 20 şehirlik harita olsun görev sistemi akar bu sezon 24 çok fazla geldi bilginiz olsun keşif merkezleride debuff yapılabilir milletin parası bitmiyor savaşlarda bitmiyor
Bul

Lütfen keşife yapılan debuffu gözden geçirin hızını en azından normal hale getirin 7 seviye sonrası han basmak benim için bile zorken kimse oynayamaz kapasite düşsün hız düşsün ama her şekilde debuff aliyor keşif erlerine bir dengeleme gelmesi lazım stressten başka bir şey olmamış
Bul

(11-12-2025:16:57)Bjorn yazdı: RP SUNUCUSUNU 2 SERVERDİR İSTİYORUZ. GÜZEL OLUR.

Hane yönetmek istiyorsanız bildirin.

(11-12-2025:17:51)AXRINN yazdı: p2w olmucaksa düşünürüz

Diğer online strateji oyunlarını oynadıysanız Calradia Online'ın p2w olmadığını bilirdiniz. Paralı içeriklerimizin olması gayet doğal, bunu anlayışla karşılamak gerekiyor.

(13-12-2025:22:19)Hasan_Sabbah yazdı: Gece nöbetçileri her zaman olduğu gibi sezon kazanmak için orda olacak rakiplerimiz tatile almadığı sürece devam bide 20 şehirlik harita olsun görev sistemi akar bu sezon 24 çok fazla geldi bilginiz olsun keşif merkezleride debuff yapılabilir milletin parası bitmiyor savaşlarda bitmiyor

Sunucu detaylarını birlikte belirleyeceğiz.

(13-12-2025:23:45)RustinCohle yazdı: Lütfen keşife yapılan debuffu gözden geçirin hızını en azından normal hale getirin 7 seviye sonrası han basmak benim için bile zorken kimse oynayamaz kapasite düşsün hız düşsün ama her şekilde debuff aliyor keşif erlerine bir dengeleme gelmesi lazım stressten başka bir şey olmamış

Han binasının kaynak değerlerini tekrar gözden geçireceğiz.
Bul

Katılım bekliyoruz.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi

Calradia Online © 2019-2026