Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alice harikalar diyarında ama 6 cücesi ile birlikte
Hikayemiz narsist bir alice (rhodin) ile başlıyor bu değişik kendisini farklı biriymiş gibi göstererek kendini yüceltmeye çalışan bir maraba acınası... bu alice yanına 6 tane cüce almış gelelim cücelerimize ilk cücemiz Kraliçe Cüce bu cüce kendisini kral veya kraliçe sandığı için herkese atar gider yapan bir cüce fakat gün sonunda atar yaptıkları tarafından tokatı yiynce inleyen bir cüce 2. cücemiz ise bunun sağ kolu arada sırada konuşan gücü kızlara yeten çapsız ve böyle bir oyunu oynamayı bile beceremeyen biri acınası 2... gelelim havlayan cüceye bu biraz ısırgan kendisinin tasması çok salık ve bu cüce genelde havlayarak iletişim kuruyor kelimeleri ise aynen hıhı gibi yaşını tasfir eden cinsten 4. cücemiz iyi savaşan ama işine gelmeyince tüyen bir cüce aralarında en iyi savaşan o fakat tatile alarak kaçan sonra bi umut ekmeğe geri dönen vasıfsız bir cüce 5. ve 6. cüceler ise tam bir MARABA yani o kadar sezon oynayıp nasıl böyle oynuyorlar gerçekten anlayamıyorum yok orası benim kan hakkım yok bilmem ne diğeri Veled ül Zina diyince sinirleniyor sanki öyle değilmiş gibi sabır aralarında Purga ve Ataki gibi yağır eğir delikanlılar da var tabi ki saygımız var artık bu sunucu bittiği için bunları yazıyorum eyyyyy MARABALAR Laz Ziyanın (Gerçek olan) dediği gibi siz kısa pantolon ile emeklerken biz taktik oyunları oynuyorduk siz babanızın parası ile alış veriş yaparken biz kendimiz ayakta kalıyoruz o yüzden 100 kere oynayalım siz 100 kere kaybediceksiniz o lise defterine yazdığınız notlar ile olmaz bu işler umarım realde karşı karşıya gelmeyiz sizin için kötü olur BÜYÜKLERİNİZE KARŞI SAYGI. ya duyarsınız ya duydururuz. Alice ve cücelerine hayatlarında başarılar ama Alice'in pek bir bok olabileceğini sanmıyorum...
Bul

aa gerçekten alıntı bir hikaye bu beğendim kitabı varmı okuyalım
Bul

(12-04-2026:02:02)firiq yazdı: aa gerçekten alıntı bir hikaye bu beğendim kitabı varmı okuyalım

Filmini çekiyoruz canlı canlı
Bul

XDDDDDD
Bul

(12-04-2026:02:37)ch0st yazdı:
(12-04-2026:02:02)firiq yazdı: aa gerçekten alıntı bir hikaye bu beğendim kitabı varmı okuyalım

Filmini çekiyoruz canlı canlı

Türkiyede +18 içerik üretmek, izlemek ve yayınlamak yasak yalnız.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi

Calradia Online © 2019-2026